АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Як голова сім’ї повинен якнайпростіше навчати заповідей тих, хто в його домі

Читайте также:
  1. XLII. Повинная голова
  2. Блин, как же болит голова, глаза совсем не хотят открываться, что за хрень.
  3. Вал с трудом и снова бежал, повторяя одно и то же: «Мамочка, мама, мама, голова болит...»
  4. Глава 3. Голубой экран всему голова
  5. Голова болит
  6. Голова Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури С. Ф. Сафулько
  7. Голова Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури С. Ф. Сафулько
  8. Голова не засмеется — живот засмеется.
  9. Голова с плеч
  10. Голова циклової комісії ________________________Л.М. Голець
  11. Домогосподарство – діяльність, що здійснюється залежно від сімейного бюджету, який визначається співвідношенням між прибутками і витратами сім’ї.
  12. Зами ей на иконы, висевшие тут же, в углу хаты, над их головами: «Бог видит все, и нельзя воровать...»

Перша Заповідь

Нехай не буде тобі інших богів передо Мною!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога та довіряти Йому понад усе.

 

Друга Заповідь

Не призивай Ймення Господа, Бога твого, надаремно!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не вживати Його Імeні для прокльонів, присягання, брехні чи обману, чи використовувати Його забобонно, aлe звертатись до Божого Імені у кожній oypaoo?, молитися до Нього, прославляти Його та дякувати Йому.

 

Третя Заповідь

Пам’ятай день святий, щоб святити його!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не зневажати проповідування та Його Слова, але свято шанувати їх, а також радо їх слухати та вивчати.

 

Четверта Заповідь

Шануй свого батька та матір свою, [щоб довгі були твої дні на землі]!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не зневажати та не гнівити наших батьків та інших старших, а шанувати їх, служити їм і слухатися їх та наділяти їх любов’ю й повагою.

 

П'ята Заповідь

Не вбивай!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не завдавати болю чи шкоди нашому ближньому щодо тіла його, а допомагати йому та бути йому другом у всякій тілесній потребі [у кожній потребі та небезпеці для життя і тіла].

 

Шоста Заповідь

Не чини перелюбу!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб вести чисте та пристойне життя в словах і вчинках, та щоб чоловік і дружина любили та шанували одне одного.

 

Сьома Заповідь

Не кради!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не відбирати у нашого ближнього грошей чи його власності й не здобувати цього підробкою товарів чи нечесною торгівлею, а допомагати йому захищати його власність та поліпшувати справу [щоб його засоби для життя зберігалися, а його стан поліпшувався].

 

Восьма Заповідь

Не свідчи неправдиво на свого ближнього!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не розпускати неправди, пліток чи поганої слави про нашого ближнього, не зраджувати його, а його захищати, добре про нього говорити, сприймати його слова та вчинки в якомога ліпший спосіб.

 

Дев'ята Заповідь

Не жадай дому ближнього свого!

Що це означає?

Відповідь:

Ми повинні боятися і любити Бога так, щоб не зазіхати на спадщину чи дім нашого ближнього, не здобувати їх неправдивими позовами, але допомагати й бути в пригоді йому утримувати їх.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)