АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

Читайте также:
  1. I. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРЕДМЕТА МАТЕМАТИКИ, СВЯЗЬ С ДРУГИМИ НАУКАМИ И ТЕХНИКОЙ
  2. II. ЖЕЛАНИЕ СВЯЗЫВАЕТ ЧЕЛОВЕКА С ПРЕДМЕТОМ ЖЕЛАНИЯ
  3. II. Предмет деятельности Товарищества
  4. II. ЦЕЛИ, ЗАДАЧИ, ПРЕДМЕТ И ВИДЫ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ОРГАНИЗАЦИИ
  5. V. Классификация предметов
  6. VI. Осмотр при переходе к предметному обучению, в 5-м классе (е 11— 12 лет).
  7. XI. Главный предмет
  8. Агресія як предмет наукових досліджень в психології та лінгвістиці
  9. Б) Маркс вважав, що суперечність у трудовій теорії вартості Сміта- Рікардо розв’язується, якщо предметом купівлі-продажу вважати робочу силу, а не працю.
  10. Базові знання, вміння, навички, необхідні для вивчення теми (міжпредметна інтеграція).
  11. Банк тестових завдань з предмету пропедевтика ортопедичної стоматології на підсумковий модульний контроль 2-го курсу
  12. В состав производственных средств, образующих предмет управленческого учета входят

ДОГОВІР № ______

Про сплату пайових внесків в ОК «ЖБК «Соборний-1»

 

м. Рівне «_____» _________________ 20___ року

 

Сторони за цим Договором:

Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Соборний-1», в особі Голови кооперативу Кочубея Вячеслава Миколайовича, який діє на підставі Статуту, надалі в цьому договорі «ЖБК», з однієї сторони,

та асоційований член кооперативу Громадянин (ка) України

_________________________________________________________________________________________, паспорт серія _______ № ______________________, виданий ____________________________________

__________________________________________________ «_____» __________________ _________ р., ідентифікаційний номер ____________________________________________, зареєстрований (а) у __________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________, надалі іменується в цьому Договорі «Учасник», з другої сторони, уклали цей Договір про наступне:

 

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. За цим Договором ЖБК зобов’язується організувати будівництво багатоповерхового житлового будинку з приміщеннями громадського призначення, який знаходиться на вул. Соборній, 285 в м. Рівному, Рівненської області (далі за текстом «Об’єкт будівництва») за рахунок внесків Учасника та внесків інших асоційованих членів ЖБК, здати його в експлуатацію, передати Учаснику приміщення в Об’єкті будівництва, обумовлене цим Договором (далі за текстом «Об’єкт нерухомості») та всі документи, необхідні Учаснику для реєстрації права власності на нього, а Учасник зобов’язується сплатити до ЖБК внески у розмірах та в порядку, встановлених даним Договором та додатками до нього, та має право отримати Об’єкт нерухомості лише за умови повної сплати внеску, встановленого даним Договором для Учасника.

1.2. Даний Договір вважається заявою Учасника про вступ до асоційованих членів ЖБК. Після зарахування вступного та цільового внеску на рахунок ЖБК даний договір вважається рішенням голови ЖБК про прийняття Учасника до асоційованих членів ЖБК.

1.3. Сторони домовляються, що розмір внеску, залежить від вартості будівництва одного квадратного метра площі Об’єкту нерухомості та остаточної загальної приведеної площі, яка фактично побудована.

1.4. Внесок, який підлягає сплаті Учасником, розподіляється наступним чином:

1.4.1. Вступний внесок – разовий грошовий чи інший майновий неповоротний внесок, який зобов'язана сплатити особа при вступі до ЖБК. Розмір вступного внеску становить 1 % від загального розміру внеску, встановленого п. 1.3 Договору, та сплачується в складі першої суми, що вноситься Учасником;

1.4.2. Цільовий внесок – разовий грошовий чи інший майновий неповоротний внесок члена кооперативу, що вноситься понад пай до спеціального фонду кооперативу для забезпечення статутної діяльності ЖБК. Розмір цільового внеску становить 1 % від загального розміру внеску, встановленого п. 1.3 Договору, та сплачується в складі першої суми, що вноситься Учасником;

1.4.3. Пай – грошовий чи інший майновий поворотний внесок, який сплачує особа за будівництво Об’єкту нерухомості. Розмір паю становить 98% від внеску, встановленого п.1.3. Договору, та сплачується частинами згідно графіку, встановленого Додатком 1 до цього Договору.

1.5. Сторони домовились, що Об’єкт нерухомості, майнові права на який передаються за даним Договором, розташований за адресою: Рівненська обл., м. Рівне, вул. Соборна, 285 та передається з наступними характеристиками:

Примітки Номер Загальна площа, кв.м Поверх Об’єкт Нерухомості
        Квартира

1.6. Сторони домовились, що Об’єкт нерухомості передається Учаснику з наступним оздобленням, а технічна інвентаризація проводиться незалежним Замірювачем, згідно вказаного оздоблення:

- по приміщенню – зі штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за винятком стін ванни, туалету та стін, до яких примикає робоча кухонна поверхня); без фарбування стін та стелі, з встановленням внутрішніх перегородок з керамзитобетонних блоків(без оздоблення); без виконання цементної стяжки підлоги; без встановлення внутрішніх міжкімнатних дверей; з встановленням металопластикових віконних блоків (без встановлення підвіконня); без облицювання керамічною плиткою; з підведенням мережі холодного водопроводу в приміщення санвузла (без підведення до санітарно-технічних приладів), з встановленням лічильника холодної води в технологічній ніші в приміщенні місць загального користування; з влаштуванням стояка господарсько-побутової каналізації (без підведення до санітарно-технічних приладів); без встановлення сантехнічних приладів; з встановленням опалювального котла та газового лічильника, з встановленням стояків газопроводу, без установки кухонної плити; з влаштуванням електромережі кабелем з мідними жилами, без установки вимикачів, розеток, світильників, з встановленням квартирного розподільчого щита з автоматичними вимикачами, з встановленням лічильника обліку електроенергії в поверховому щиті обліку, встановленому в приміщенні місць загального користування; з підведенням слабострумних телекомунікаційних мереж: телефон, інтернет, телебачення, домофон (без установки приладів); з встановленням металевих вхідних дверей;

- по будівлі – з комплектацією лічильниками обліку води, електроенергії, з встановленням вікон, з штукатуренням і фарбуванням стін в місцях загального користування, з облицюванням підлоги в місцях загального користування керамічною плиткою, з виконанням електричної проводки і з встановленням електричних пристроїв згідно проекту, з встановленням пасажирського ліфта вантажопідйомністю 1000кг.

1.7. Загальна площа Об’єкту нерухомості, що вказана в п. 1.5. Договору, є проектною та підлягає уточненню за даними технічної інвентаризації Об’єкту нерухомості, проведеної незалежним Замірювачем.

1.8. Учасник здійснює оплату внеску по спорудженню Об’єкту нерухомості і може отримати його лише за умови оплати у розмірі 100 (сто) відсотків внеску з врахуванням положень п. п. 2.6, - 2.9. даного Договору.

1.9. План та розміщення Об’єкту нерухомості на поверсі зазначено в Додатку № 2 до даного Договору.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)