АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Допиту потерпілого

Читайте также:
  1. Адвокат - представник потерпілого у кримінальному провадженні
  2. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  3. Для допиту тяжко хворого свідка, потерпілого під час досудового розслідування може бути проведено виїзне судове засідання.
  4. Допит малолітнього або неповнолітнього потерпілого проводиться з дотриманням правил, передбачених цією статтею.
  5. Допит потерпілого проводиться з дотриманням правил, передбачених частинами другою, третьою, п'ятою - чотирнадцятою статті 352 цього Кодексу.
  6. Допиту свідка
  7. МЕТОДИКА ДОПИТУ СВІДКА
  8. ПАМ’ЯТКА про процесуальні права та обов’язки потерпілого
  9. Підстави та процесуальний порядок проведення допиту у режимі відео конференції
  10. Представники потерпілого, цивільного позивача і цивільного відповідача. Їх процесуальний статус.
  11. Про процесуальні права та обов’язки потерпілого

місто Косів 20 листопада 2012 року

 

 

Допит розпочато о 17 год. 50 хв.

Допит закінчено о 18 год. 50 хв.

 

 

Слідчий слідчого відділу Косівського РВ ГУМВС України у Львівській області А.А. Іванов, у кримінальному провадженні № 01-000001, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 20 листопада 2012 року у приміщенні кабінету № 203 Косівського РВ ГУМВС України в Львівській області в присутності осіб, яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії:

 

____________________________________________________________________

(їх прізвище, ім'я, по-батькові, дата народження та місце проживання, підпис)

яким заздалегідь повідомлено про застосування технічних засобів фіксації, умови та порядок їх використання: _____________________________________

(характеристики технічних засобів фіксації та носіїв інформації, які застосовуються

___________________________________________________________________

при проведенні цієї процесуальної дії, підписи осіб)

____________________________________________________________________

з дотриманням вимог статей 55, 56, 95, 104, 106, 223, 224 КПК України, допитав як потерпілого:

 

1. Прізвище, ім’я та по батькові – ЗЕЛЕНЬКО ОКСАНА ПЕТРІВНА

2. Дата та місце народження - 14 грудня 1990 року, с. Космач Косівського району Львівської області

3. Національність – українка

4. Громадянство – Україна

5. Освіта – середня, (закінчила у 2010 році Професійно-технічне училище № 28, м. Косів)

6. Місце роботи (навчання) - не працює і не навчається

7. Рід заняття та посада - домогосподарка

8. Місце проживання (реєстрації) – вул. Лісова, 2, с. Космач Косівського району Львівської області

9. Судимість – не судима

10. Чи являється депутатом (якої Ради) – не є депутатом

11. Відомості про паспорт або інший документ, що засвідчує особу – паспорт АБ 142713 виданий 10.01.2006 Косівським РВ ГУМВС України у Львівській області

 

Потерпілій роз’яснено, що її викликано для дачі показань у кримінальному провадженні щодо зґвалтування вчиненого Павловим М.І. стосовно неї.

 

Потерпілій Зеленько О.П. роз’яснено зміст ст. 63 Конституції України про те, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом.

підпис

 

Потерпілому Зеленько О.П. роз’яснено зміст ст. 18 КПК України про свободу від самовикриття та право не свідчити проти близьких родичів чи членів сім’ї.

підпис

 

Потерпілій Зеленько О.П. роз’яснено порядок проведення допиту, його права, передбачені ст. 56 КПК України, та обов’язки, передбачені ст. 57 КПК України.

підпис

 

Потерпілій Зеленько О.П. попереджено про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 384 КК України (Завідомо неправдиве показання).

підпис

 

 

Ознайомившись із своїми правами, потерпілий заявив, що бажає давати показання українською мовою та викладати їх під запис.

 

Послуг перекладача не потребує.

 

Потерпіла: Зеленько О.П. (підпис)

 

На пропозицію дати показання щодо обставин вчиненого стосовно неї зґвалтування Зеленько О.П. дала наступні показання: зі своїм чоловіком – Павловим Іваном Івановичем – я проживаю в с. Космач Косівського району. У чоловіка є брат - Павлова Микола Іванович, який проживає у цьому ж селі на вул. Юхимовича, 15. Він не одружений. Живе один. Стосунки з моїм чоловіком і мною є хорошими.

20 листопада 2012 року він вранці зателефонував мені і попрохав прийти до нього допомогти обробити земельну ділянку - город. Я погодилась і пішла до нього додому. По завершенні роботи цього ж дня близько 15 год., коли я поверталась додому від Павлова, проходила ґрунтовою дорогою, яка веде через потічок дільниці «Прокірець», що в с. Космач Косівського району. У цей час мене наздогнав на коні Павлов. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння, про що мені відомо достовірно, бо коли я знаходилася у нього, то після роботи ми пообідали. Під час обіду Павлов випив у моїй присутності 200 грамів горілки. Я у цей день спритних напоїв не вживала.

Під’їхавши ближче, Павлов зненацька схопив мене за волосся та сказав, що хоче вступити зі мною в статеві зносини. Я відмовилась і останній штовхнув мене в кювет, від чого я упала. Він підійшов і намагався зняти з мене одяг. Я пручалась, але він все таки зняв верхню кофту та футболку, роздягнувши мене до пояса.

Я продовжувала чинити опір і голосно кликала на допомогу, що Павлова ще більше роздратувало і він почав наносити мені удари кулаками по різних ділянках тіла. Я два рази виривалась та втікала, однак Павлов мене наздоганяв та знову намагався вступити зі мною в статевий акт. Врешті-решт, я більше не могла чинити опір Павлову і він вступив зі мною у статеві зносини. Статевий акт відбувався лежачи на землі. Я увесь час відбивалася. Пошкрябала Павлову обличчя, а саме ліву щоку.

У той час, коли Павлов бив мене і вступав у статевий зв’язок, поблизу я нікого не бачила.

Коли Павлов вже задовольнив свій статевий потяг, то до нас підбігла моя сусідка - Єфименко Лариса Миколаївна, яка мешкає по вул. Лісовій, 4 в с. Космач. Вона була поруч з нами, коли ми одягалися.

Лариса запитала у мене про те, що сталося. Я відповіла, що Павлов щойно мене зґвалтував. Лариса говорила мені про те, що вона почула мій крик про допомогу і відразу побігла до того місяця, звідки він доносився.

Після цього Павлов поїхав, а я пішла до Єфименко Л.М. додому. По дорозі я їй розповіла, що відбулося. Від неї я пішла до райвідділу міліції і заявила про зґвалтування.

Я не давала Павлову жодного приводу для того, щоб він так поводився зі мною. Раніше у статеві стосунки я з ним ніколи не вступала. Про це ми ніколи навіть не говорили.

Кримінальним правопорушенням мені завдано моральну шкоду, але заявляти цивільний позов я не бажаю.

 

Показання зафіксовані на носії інформації додаткові технічні засоби фіксації не застосовувалися

 

За результатами фіксування допиту технічними засобами від учасників процесуальної дії клопотання про внесення тексту показань до протоколу допиту ________________________

(надходили, не надходили)

Учасникам процесуальної дії повідомлено про спосіб ознайомлення із змістом протоколу, а саме надання складеного слідчим протоколу для особистого прочитання

Ознайомившись із текстом протоколу допиту від учасників процесуальної дії клопотання про внесення до нього змін, доповнень і зауважень не надійшло.

Протокол з моїх слів надрукований вірно, мною прочитаний, зауважень та доповнень не маю.

 

 

Потерпілий підпис Зеленько Оксана Петрівна

 

 

Допитав:


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)