АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Досудового розслідування

Читайте также:
  1. Безпосереднє виявлення слідчим іншого кримінального правопорушення під час досудового розслідування
  2. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.
  3. Для допиту тяжко хворого свідка, потерпілого під час досудового розслідування може бути проведено виїзне судове засідання.
  4. Досудове розслідування. Підготовче провадження
  5. Загальні положення щодо порядку досудового врегулювання господарських спорів
  6. Запит стосується кримінального правопорушення, яке є предметом досудового розслідування або судового розгляду в Україні.
  7. Звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності як одна з форм закінчення досудового розслідування.
  8. Керівник органу досудового розслідування та його процесуальний статус.
  9. Матеріали досудового розслідування, у тому числі документи, які засвідчують беззаперечне визнання підозрюваним своєї винуватості.
  10. Нагляд за законністю зупинення досудового слідства.
  11. Нагляд за законністю продовження строків досудового слідства і тримання під вартою

 

м. Косів 20 грудня 2012 року

 

 

Слідчий слідчого відділу Косівського РВ ГУМВС України у Львівській області Іванов А.А., розглянувши матеріали кримінального провадження, внесеного 20 листопада 2012 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №01-000001 з дотриманням вимог ст.ст. 103, 104, 290 КПК України надав Павлову Миколі Івановичу, який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України, у приміщенні Косівського РВ ГУМВС України у Львівській області доступ до матеріалів досудового розслідування №01-000001 в підшитому і пронумерованому стані в 1 томі на 80 аркушах.

 

Факт надання доступу до матеріалів досудового розслідування підтверджую.

Підозрюваний Павлов М.І. підпис

20 грудня 2012 року

 

Ознайомлення підозрюваного Павлова М.І. з матеріалами досудового розслідування проводилось 20.12.2012 в приміщенні Косівського РВ в період часу з 15 год. 00 хв. до 16 год. 20 хв.

 

Ознайомлення з матеріалами розслідування у повному обсязі підтверджую.

 

Підозрюваний Павлов М.І. підпис

20 грудня 2012 року

З протоколом ознайомлений особисто, зауважень і доповнень не маю.

 

Павлов М.І. підпис

 

 

Протокол склав:

Слідчий СВ Косівського РВ

ГУМВС України в Львівській області підпис А.А. Іванов


«ЗАТВЕРДЖУЮ»

Прокурор Косівського району

Львівської області радник юстиції

підпис Фоменко В.І.

25 грудня 2012 року

місто Косів

 

О Б В И Н У В А Л Ь Н И Й А К Т

У кримінальному провадженні про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 152 КК України, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 01-000001 від 20 листопада 2012 року

 

25 листопада 2012 року гр. Павлова Миколу Івановича, 23 березня 1951 року народження, уродженець с. Космач Косівського району Львівської області, місце проживання: вул. Юхимовича, 15, с. Космач Косівського району Львівської області, українця,

повідомлено про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України.

 

В ході досудового розслідування встановлено, що 20 листопада 2012 року біля 13.00 год. Павлов Микола Іванович, на дорозі, що між присілками «Буковець» та «Прокірець», що в с. Космач Косівського району Львівської області, зустрів Зеленько Оксану Петрівну, де діючи умисно, з метою задоволення статевої пристрасті природнім шляхом, підійшов до останньої та запропонував їй вступити в статеві зносини. Від такої пропозиції Зеленько О.П. відмовилась, після чого Павлов М.І. став наносити удари кулаками рук по тілу останньої. Від отриманих ударів потерпіла впала в кювет, а Павлов М.І., продовжуючи свої протиправні дії, підійшов до Зеленько О.П. та знову став наносити тілесні удари кулаками і зривати із неї одяг. Після цього Павлов М.І. зґвалтував Зеленько О.П., тобто вступив у статеві зносини із останньою проти її волі. В результаті протиправних дій Павлов М.І., Зеленько О.П. було спричинено тілесні ушкодження у вигляді забою верхньої та нижньої губи з наявністю садна та травматичного набряку м’яких тканин, синці та садна в ділянках правого плечового суглобу, лівого ліктьового суглобу, правого та лівого колінних суглобів та гомілок, крововилив в ділянці шиї, саден лобної ділянки, носа, правої виличної ділянки, правої щоки, підборіддя, правого та лівого ліктьових суглобів, правого передпліччя, правого променево-зап’ястного суглобу, правої та лівої китиці, лівого передпліччя, грудної клітки та поперекової ділянки, живота, синці в ділянках правого та лівого плечей, правого передпліччя, лівого плечового суглобу, лівого стегна, правої та лівої молочної залози, які згідно висновку експерта № 155/144-Е від 12 грудня 2012 року відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Таким чином, Павлов Микола Іванович вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 152 КК України, а саме зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства.

 

Потерпілою від кримінального правопорушення являється Зеленько Оксана Петрівна, 14 грудня 1990 року, місце народження: с. Космач Косівського району Львівської області; місце проживання: вул. Лісова, 2, с. Космач Косівського району Львівської області, українка.

 

Слідий СВ Косівського РВ ГУМВС України у Львівській області капітан міліції Іванов Анатолій Анатолійович.

Прокурор Косівського району Львівської області радник юстиції Фоменко Віктор Іванович.

 

Обставин, які пом’якшують покарання відповідно до ст. 66 КК України, проведеним досудовим рослідуванням не встановлено.

Обставиною, що обтяжує покарання Павлова М.І. відповідно до ст. 67 КК України, є вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння.

 

Кримінальним правопорушенням матеріальної шкоди не завдано

 

Розмір витрат на залучення експерта (у разі проведення експертизи під час досудового розслідування) – 456 (чотириста п’ятдесят шість) грн.

 

Обвинувальний акт складено 25 грудня 2012 року у м. Косів, Львівської області.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)