АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Вступ Основна частина Висновки ПИТАННЯ-
  5. Глава 1. Загальні положення
  6. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  7. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  8. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів
  9. Глава 53. Загальні положення щодо пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами
  10. Глава 58. Загальні положення щодо здійснення органами доходів і зборів контролю за окремими видами діяльності підприємств
  11. Глава 67. Загальні положення щодо порушень митних правил та відповідальності за них
  12. Глава 8. Загальні положення щодо митної вартості

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого»

П Р О Г Р А М А

Про порядок організації та проходження практики студентами Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого».

затверджена вченою радою Національного університету

(протокол № від).

 

 

ВСТУПНА ЧАСТИНА

Програма про порядок організації та проходження практики студентами Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» розроблена з метою забезпечення належної організації та виховної роботи, ознайомлення їх з роботою органів прокуратури України.

Вказана робота повинна проводитись відповідно до вимог Закону України «Про прокуратуру» та наказу Генерального прокурора України № 2 від 15 грудня 2011 року «Про організацію роботи з кадрами в органах прокуратури України»,Положення про організацію роботи з молодими спеціалістами в органах прокуратури України,затвердженого наказом Генерального прокурора України від 05.07.2001, № 452 (зі змінами, внесеними наказом Генерального прокурора України від 30.09.2008, № 55, Положення про роботу з кадровим резервом в органах прокуратури України, затвердженого наказом Генерального прокурора України від 02.07.2012 № 59).

Метою практики - оволодіння студентами сучасними методами, формами організації прокурорсько-слідчої діяльності, закріплення одержаних в інституті знань з юридичних дисциплін, набуття професійних навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах.

Завданням практики - придбання професійних навичок і вмінь, необхідних для їх застосовувати в практичній діяльності за спеціальністю.

ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

 

 

Практика студентів є невід"ємною складовою частиною навчального процесу при підготовці спеціалістів Інститутом підготовки кадрів для органів прокуратури України (далі - студентів Інституту) Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (далі – Університет) спрямована на набуття студентами практичних навичок реалізації завдань і функцій органів прокуратури та поглиблення знань набутих у процесі навчання.

 

Прокуратури Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя відповідно до п. 2.1.4 договору про співпрацю у підготовці фахівців для органів прокуратури України, укладеного 04.03.2010 року між Національном університетом «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та Генеральною прокуратурою України, разом з університетом створюють та забезпечують студентам необхідні умови для проходження практики в органах прокуратури, оволодіння ними практичними навичками прокурорсько-слідчої діяльності.

 

Організацію практики та контроль за її проведенням студентами інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України здійснює керівник практики Університету, який зобов’язаний:

 

забезпечити проведення всіх організаційних заходів перед відїздом студентів на практику, надати необхідні документи програми, щоденники, методичні рекомендації, перелік яких встановлюється Університетом;

повідомити студентам про систему звітності з практики, подання письмового звіту, оформлення щоденника, матеріалів практики, довідок про проходження практики, характеристик, тощо;

надавати проректору з навчальної роботи письмові звіти про проведення виробничої практики із зауваженнями і пропозиціями щодо його поліпшення.

 

Університет щорічно, за два місяці до початку практики направляє списки студентів Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури України Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» до Головного управління кадрового забезпечення Генеральної прокуратури України для узгодження кількісного складу і місця проходження практики.

 

Організація, проведення і підведення підсумків всіх видів практики, їх форми, тривалість і терміни проведення для кожного курсу практики студентів Інституту національного університету «Юридичної академії України імені Ярослава Мудрого визначаються навчальним планом та програмою проходження практики.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)