АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Прийняття рішення

Читайте также:
  1. II. Прийняття документів від заявників
  2. Вибір найбільш прийнятного варіанту рішення.
  3. Загальний порядок прийняття на роботу
  4. І) прийняття рішення про зменшення статутного капіталу.
  5. Конституція Польщі: особливості структури, прийняття, зміни,класифікаційна характеристика. Інститут конституційного контролю у Польщі.
  6. Конституція ФРН: особливості структури, прийняття, зміни, класифікаційна характеристика. Інститут конституційного контролю у ФРН.
  7. МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ МОДАЛЬНОСТІ СПРИЙНЯТТЯ
  8. Недопустимий доказ не може бути використаний при прийнятті процесуальних рішень, на нього не може посилатися суд при ухваленні судового рішення.
  9. Опишіть умови та порядок прийняття на роботу.
  10. Основи теорії прийняття рішень
  11. Особливості здійснення інформаційно-аналітичного забезпечення прийняття управлінських рішень в сфері державного управління
  12. Особливості прийняття управлінських рішень в японських компаніях

За результатом проведеної ретельної перевірки ВККСУ приймається рішення. Рішення приймається колегіально більшістю членів від загального складу Комісії. Рішення приймається відкритим голосуванням за відсутності судді, щодо якого розглядається справа, і запрошених осіб.

В обговоренні питання та прийнятті рішення не може брати участь той суддя, який є членом Комісії і щодо якого вирішується питання про притягнення його до дисциплінарної відповідальності. При обранні дисциплінарного стягнення стосовно судді враховується характер проступку, його наслідки, особа судді, ступінь його вини, обставини, що впливають на можливість притягнення судді до дисциплінарної відповідальності. Якщо ВККСУ прийнято рішення про відсутність підстави про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності, Комісія припиняє провадження та повідомляє про це заінтересованих осіб. Дисциплінарне стягнення до судді застосовується не пізніше 6 місяців із дня відкриття Комісією провадження в дисциплінарній справі, але не пізніше року з дня вчинення проступку, без урахування часу тимчасової непрацездатності чи перебування судді у відпустці. За наслідками провадження ВККСУ може прийняти рішення про направлення рекомендації до Вищої ради юстиції для вирішення питання щодо внесення подання до органу, який його обрав чи призначив про звільнення судді з посади за наявності для цього підстав. Рішення у дисциплінарній справі викладається у письмовій формі і повинно бути мотивованим і обґрунтованим. За структурою рішення має три складові частини: вступну, мотивувальну і резулятивну. У вступній частині зазначається дата і місце проведення засідання, назва комісії, її склад, хто головував на засіданні, прізвище, ім'я, по батькові і посада судді щодо якого вирішується питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності. В мотивувальній частині викладається суть питання, факти що тягнуть дисциплінарну відповідальність, пояснення судді і відомості, які характеризують його особу, мотиви прийнятого рішення з посиланням на докази. В резулятивній частині міститься вказівка про конкретний вид дисциплінарного стягнення, який був застосований до судді, або підстави закриття справи, а також порядок і строк оскарження рішення. Рішення підписується головуючим і членами Комісії які брали участь у засіданні. Кожен член Комісії має право висловити окрему думку, яке викладається у письмовій формі і приєднується до матеріалів справи. Головуючий повідомляє на засіданні про наявність окремої думки, але зміст її оголошенню не підлягає. Оригінал окремої думки зберігається у матеріалах справи. Копія рішення ВККСУ вручається судді, стосовно якого розглядалась дисциплінарна справа, а вразі його відсутності під час оголошення рішення надсилається у семиденний строк поштою. Рішення про застосування до судді дисциплінарного стягнення надсилається також до голови відповідного суду для його виконання.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)