АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сфери використання кореляційного аналізу (довідково)

Читайте также:
  1. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  2. Адміністративні правопорушення в галузі охорони природи, використання природних ресурсів, охорони пам'яток історії та культури. Ведення адвокатом таких справ.
  3. АНАЛІЗ МАСТАЦКАГА ТВОРА. ПРЫНЦЫПЫ І ШЛЯХІ АНАЛІЗУ МАСТАЦКАГА ТВОРА.
  4. Аналіз та оцінка середовища підприємств за методом SWOT-аналізу
  5. Аналізу підсумків навчального року
  6. Аналізуючи спірограму обстежуваного Р., 25 років чоловічої статі виявили наступні показники. Який з визначених показників не відповідає нормі?
  7. Векторного аналізу уроку
  8. Види економічного аналізу
  9. ВИЗНАЧЕННЯ СТАНУ РІВНОВАГИ СПОЖИВАЧА НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ КРИВОЇ ІНДИФЕРЕНТНОСТІ ТА БЮДЖЕТНОЇ ПРЯМОЇ
  10. Визначення ступеня вертикальної стійкості атмосфери
  11. Використання web інтерфейсу для роботи з e-mail
  12. Використання автофільтру в EXEL.

Кореляційному аналізу залежності рентабельності використання капіталу від структури його розміщення доцільно піддавати співвідношення між іншими активами: на багатьох промислових підприємствах фіксується висока залежність кінцевих результатів роботи від питомої ваги вкладень фінансових ресурсів у активну частину основних засобів у загальній вартості основних засобів, від співвідношення вкладень фінансових ресурсів у виробничі запаси і незавершене виробництво. На підприємствах торгівлі цікаві результати може дати аналіз впливу на рентабельність робо­ти співвідношень між фінансовими ресурсами, вкладеними у запаси продовольчих і непродовольчих товарів. Усі подібні розрахунки з використанням ПЕОМ не пов'язані з будь-якими технічними труднощами.

 
 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)