АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Закінчення додатку Б.3

Читайте также:
  1. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  2. Завдання на дипломну роботу студент отримує від наукового керівника перед початком переддипломної практики. Заповнюється за зразком, наведеним у додатку Б.
  3. Закінчення додатку Б.1
  4. Звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності як одна з форм закінчення досудового розслідування.
  5. НЕРВОВА ТКАНИНА. НЕЙРОЦИТИ. НЕЙРОГЛІЯ. НЕРВОВА ТКАНИНА. НЕРВОВІ ВОЛОКНА. НЕРВОВІ ЗАКІНЧЕННЯ.
  6. Після закінчення касаційного розгляду колегія суддів виходить до нарадчої кімнати для ухвалення судового рішення.
  7. Після закінчення строку, визначеного в ухвалі слідчого судді, накладений на кореспонденцію арешт вважається скасованим.
  8. Позначте правильне закінчення твердження «Первинна структура білків - це...»
  9. Порядок звернення до суду з клопотанням про звільнення особи від кримінальної відповідальності як одна з форм закінчення досудового розслідування.
  10. Провадження щодо заявленого кримінального правопорушення не може здійснюватися у зв'язку із закінченням строку давності.
  11. ПРОДОВЖЕННЯ ДОДАТКУ В

 

                 
4. Території з повітряним середовищем, яке містить:   а) велику кількість пилу (більше ніж 1 мг/м3)   б) невелику кількість пилу (менше ніж 1 мг/м3)     Території металургійних, хімічних, гірничо­добувних підприємств, шахт, рудників, залізничних станцій та прилеглих до них вулиць та доріг     1,5     1,5     1,5     —     —     —     —
  Території промислових підприємств, крім зазначених в пункті "а" і громадських будинків 1,5 1,5 1,5   —   —   —   —
5. Населені пункти Вулиці, площі, шляхи, території житлових районів, парки, бульвари, пішохідні тунелі, фасади будинків, пам'ятники   Транспортні тунелі 1,6     – 1,5     1,7 1,5     1,7 —   — —   — —   — —   —
Примітка 1.Значення коефіцієнта запасу, які вказані в гр. 6-9, слід помножити на 1,1 - при застосуванні візерунчастого скла, склопластика, армоплівки та матованого скла, а також при використанні світлових отворів для аерації; на 0,9 - при використанні органічного скла.
Примітка 2.Значення коефіцієнта запасу, які вказані в гр. 3-5, надані для розрядних джерел світла. При використанні ламп розжарювання їх слід множити на 0,85.
Примітка 3.Значення коефіцієнта запасу, які вказані в гр. 3, слід знижувати при однозмінній роботі за поз. 16, 1г - на 0,2; за поз. 1в - на 0,1; при двозмінній роботі - за поз. 1б, 1г - на 0,15.
Примітка 4.Значення коефіцієнта запасу і кількості чисток для транспортних тунелів, які вказані в гр. 2, наведені з урахуванням використання тільки світильників конструктивної світлотехнічної схеми IV таблиці Г1, додатка Г.

 


Додаток Б.4 Коефіцієнт світового клімату

.

Світлові прорізи Орієнтація світлових прорізів за сторонами горизонту Коефіцієнт світлового клімату, m
Автономна республіка Крим, Одеська обл.. Решта території України
В зовнішніх стінах будинків ПН 0,85 0,90
ПНС, ПНЗ 0,85 0,90
З-С 0,80 0,85
ПДС, ПДЗ 0,80 0,85
ПД 0,75 0,85
В прямокутних і трапецієподібних ліхтарях ПН-ПД 0,80 0,80
ПНС-ПДЗ ПДЗ-ПНЗ 0,75 0,80
С-З 0,70 0,75
В ліхтарях типу «Шед» ПН 0,80 0,80
В зенітних ліхтарях - 0,70 0,80
Примітках.ПН – північ; ПНС – північний-схід; ПНЗ – північний-захід; С – схід; З – захід; ПН-ПД – північ-південь; С-З – схід-захід; ПД – південь; ПДС – південь-схід; ПДЗ – південь-захід.

ДОДАТОК В

Додаток В.1 Залежність допустимих струмів,

Що протікають через людину, і напруг дотику від тривалості дії

Вид струму Нормована величина Гранично допустимі струми, мА, і напруги, В, у випадку тривалості дії, с
0,01-0,08 0,1 0,2 0,3 0,4 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9   понад 1
Змінний: 50 Гц     400 Гц Ід                        
Uд  
Ід                        
Uд  
Постійний: I                        
U  
Випрямле-ний:   двохнапів-періодний   однонапів-періодний   Ia,Ua     Ia,Ua                                                                                             ─     ─

 

Примітка. У таблиці наведені діючі значення струму і напруг для змінного струму, значення струмів і напруг для постійного струму та амплітудні значення для випрямлених струмів.

 

 

Додаток В.2 Допустимі значення напруги дотику на ЗП ЕУ

Напругою понад 1кВ з глухозаземленою або ефективно заземленою нейтраллю у залежності від тривалості дії

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)