АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Перелік індивідуальних (тематика рефератів, есе, наукових робіт, розрахункових завдань, контрольних робіт)

Читайте также:
  1. Агресія як предмет наукових досліджень в психології та лінгвістиці
  2. Варіанти контрольних робіт
  3. Варіанти контрольних робіт розподіляються серед студентів згідно порядкового номера списку групи (який варто уточнювати в заочному деканаті).
  4. Вибір розрахункових схем розвитку пожежі
  5. Вибір розрахункових точок
  6. Виготовлення контрольних зразків-балочок.
  7. ВИЗНАЧЕННЯ РІВНІВ ЗВУКОВОГО ТИСКУ В РОЗРАХУНКОВИХ ТОЧКАХ
  8. Визначення розрахункових витрат води в мережі
  9. Глава 2. Критерії прийнятності та перелік видів забезпечення
  10. Джерела відшкодування ПДВ, сплаченого підприємством у складі ціни придбаних товарів, робіт, послуг.
  11. Для виконання контрольних робіт
  12. ЗАВДАННЯ ДО КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ

 

Вибіркові види самостійної роботи студентів.

 

Вибіркові види самостійної роботи студентів складаються із завдань, серед яких студент може вибрати завдання на власний розсуд з тим, щоб набрати необхідну кількість балів. Студент зазда­легідь (протягом місяця з початку начитки лекцій) визначається із видами вибіркових самостійних робіт та повідомляє свій вибір викладачу. Викладач, за необхідності, призначає відповідний варі­ант обраного завдання (тему проблемної лекції, виступу на конференції тощо).

Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій здійснюється у письмовій формі та оформлюється на аркушах формату А4 з титульним аркушем. Повинен містити послідовно повні вихідні дані публікацій з проблем антикризового управління у банку за останні роки, коротку анотацію змі­сту публікацій та коментар студента з приводу теоретичного, практичного значення та наукової но­визни публікації. До роботи додається фотокопія публікації (не менше трьох публікацій). Науко­вими вважаються лише публікації у наукових фахових виданнях, або такі, що за змістом відповідають вимогам до публікацій у наукових фахових виданнях. Допускається здійснення ана­літичного (критичного) огляду публікацій, що видані не раніше одного календарного року до дати подання студентом огляду.

Аналітичний звіт про власні наукові дослідження надається студентами, які працюючи в наукових гуртках чи самостійно розробляють певні теми, питання, здійснюючи узагальнення досвіду антикризового управління банками, надають та обгрунтовуюють відповідні пропозиції при виконанні наукових рефератів, есе, тез. Всі матеріали, які напрацьовані студентами та базуються на їх власному досвіді чи висунуті у якості наукової гіпотези можуть бути викладені як звіт про результати власних досліджень, при цьому не має значення чи були вони попередньо рецензовані або опубліковані. Зміст звіту має складати 5-10 сторінок тексту. Оцінюється як сам звіт так і його захист.

Здійснення аналізу іноземного досвіду виконання антикризових заходів у банках проводиться по матеріалах інформаційних джерел (спеціальних видань, публікацій засобів масової інформації, матеріалів конференцій, круглих столів і т. і.). В аналізі може розглядатись один вид діяльності (реорганізація банку, фінансове оздоровлення і т. і.) або в цілому ситуація (умови, порядок, терміни) із здійснення антикризових заходів у банках в одній якійсь країні чи декількох країнах. Обсяг матеріалів аналізу повинен складати 5 – 7 сторінок комп’ютерного тексту. Матеріали аналізу оформлюються у вигляді звіту про його проведення.

Підготовка презентацій. Робота виконується за проблематикою дисципліни з обов’язковою підготовкою оригінальних матеріалів, що ілюструють зміст презентації (слайди, розрахунки статистичні дані тощо).

Виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету) передбачає роботу студента у складі авторського колективу з написання різних видів наукових публікацій, розробки науково-дослідних тем, а також роботи за завданнями кафедри (факультету) щодо дослідження певних питань в установах банків, профільних громадських об’єднаннях, інших організаціях, яка виконується в межах плану наукової діяльності підрозділу.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)