АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Модульні завдання

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II. Завдання та обов'язки
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. II. Перевірка домашнього завдання.
  5. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  6. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  7. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. VI. Домашнє завдання.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VII. Домашнє завдання.
  12. А. Завдання

Модульні завдання є письмовими, застосовуються для студентів денної форми навчання, вико­нуються кожним студентом самостійно відповідно до номеру варіанта, що визначається відповідно до першої літери прізвища студента і номеру у журналі групи згідно таблиці:

Відповідність першої літери прізвища студента заочної форми навчання номеру варіанта письмового модульного завдання
Варіант                    
Перша лі­тера прі­звища А,О Б, П В,Г,Р Д,Є,Е, С Ж,Т,У З,І,И, Ф,Х К,Ц Л,Ч,Ш М,Щ,Ю Н,Я
Відповідність номеру в журналі студента денної форми навчання номеру варіанта письмового модульного завдання

Для студентів денної форми навчання контроль та оцінювання знань здійснюється шляхом виконання ними обов’язкових завдань (модульні завдання – 2 та домашнє індивідуальне завдання) та вибіркових завдань відповідно до переліку визначеного Картою самостійної роботи студента. Виконання першого модульного завдання здійснюється на останньому занятті лекційного курсу дисципліни і оцінюється до 20 балів. Виконання другого модульного завдання здійснюється в першій декаді квітня як завершальний етап оцінки знань студентів по дисципліні, воно може бути оцінено до 40 балів.

Модульне завдання № 1 містить два теоретичних питання за матеріалами лекційного курсу та три тести. Завдання виконується на останньому аудиторному занятті під контролем викладача.

Модульне завдання № 2 виконується на завершальному етапі вивчення дисципліни. Змістом модульного завдання є три теоретичних питання та дві практичні задачі, виконання яких здійснюється студентами в аудиторії під контролем викладача.

 

Інші завдання для обов’язкових видів СРС

 

Домашні індивідуальні завдання виконуються студентами всіх форм навчання. Вимоги до змісту та оформлення домашніх індивідуальних завдань наведені окремо. Домашнє завдання скла­дається з чотирьох окремих завдань, що виконується студентом відповідно до варіанту. Якість ви­конаних індивідуальних завдань оцінюються за шкалою 0-1-1,5-2 бали. Захист завдань здійсню­ється за графіком «Дня заочника», шляхом проведення співбесіди з викладачем за шкалою 0-1-2-3 бали. Це становитиме максимальну суму балів за 4 завдання у 8 балів та за захист у 12 балів (зага­льна максимальна сума балів за домашнє індивідуальне завдання -20 балів).

Контактні заняття студентів заочної форми навчання оцінюються залежно від видів робіт, що викону­ються на цих заняттях відповідно до плану занять та карти самостійної роботи, а саме:

Міні-лекція оцінюється відповідно до якості конспекту відповідної лекції (шкала по балах: теми 1, 2, 6, 7 – 0-0,5-1бал, по інших темах 0-1-2бали).

Семінар-розвязання проблемних завдань оцінюється здатність до аналізу завдань, їх оцінки, формування рішень за шкалою, що вказана для міні-лекцій.

Комплексна аудиторна самостійна контрольна робота (під час установчої сесії) - сту­дент виконує два письмових завдання за шкалою 0-3-5-7 балів.

Модульні завдання для студентів денної форми навчання

Модульне завдання № 1 містить два теоретичних питання за матеріалами лекційного курсу та три тести. Завдання виконується на останньому аудиторному занятті під контролем викладача.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)