АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИБІР ТЕМИ І СКЛАДАННЯ ЗМІСТУ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  5. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  6. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  7. А. Виконується при підготовці до роботи
  8. Аналіз стану виховної роботи
  9. База даних для роботи з Project Expert
  10. Будова і принцип роботи порта принтера
  11. Будова і принцип роботи пристрою
  12. Будова і принцип роботи тахеометру

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ЩОДО ВИКОНАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ

дисципліни ПОЛІТИЧНА ЕКОНОМІЯ

Галузь знань: 0305 Економіка та підприємництво

Спеціальність: 5.03050901 Бухгалтерський облік

 

Кременчук

2011 р.

Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт навчальної дисципліни „Політична економія“ розроблені на основі галузевого стандарту підготовки молодшого спеціаліста і навчального плану спеціальності: 5.03050901 Бухгалтерський облік

 

 

Укладач: ________________ Н.В. Старчик, викладач – методист вищої категорії (підпис)

 

 

Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт обговорено і схвалено на засіданні циклової комісії загальноекономічних дисциплін

 

Протокол № ______ від „___“______________20___ р.

 

Голова циклової комісії

____________ І.В. Носач

(підпис)

„___“_____________ 20___ р.

 

МЕТА ТА ЕТАПИ ПІДГОТОВКИ РОБОТИ

 

Метою виконання курсової роботи є поглиблення і закріплення студентами теоретичних знань з політичної економії, набуття вмінь аналізувати опрацьований матеріал, робити відповідні узагальнення та висновки, робити економічні розрахунки. Написання курсової роботи дає студентові можливість навчитися самостійно і творчо використовувати наукову літературу, узагальнювати теоретичні положення, вникати в теоретичні дискусії, формулювати власні погляди стосовно невирішених теоретичних та практичних проблем політекономічної науки та економічного життя суспільства, обґрунтовувати висновки і пропозиції, спрямовані на їх вирішення.

 

Основні етапи підготовки

та написання курсової роботи

 

1. Вибір теми та осмислення завдання дослідження.

2. Добір та вивчення літератури, збирання та обробка інформації.

3. Складання змісту роботи.

4. Написання та оформлення курсової роботи.

 

ВИБІР ТЕМИ І СКЛАДАННЯ ЗМІСТУ РОБОТИ

 

Робота студента з вибору теми має розпочатися з ознайомлення з тематикою курсових робіт. Орієнтована тематика подається нижче. Студенти денної форми навчання мають право вибрати довільну тему або запропонувати тему, якої немає в тематиці, затвердженій цикловою комісією. Варіант задачі студенту вказує керівник за списком у журналі 1, 14, 27 – виконують 1 варіант; 2, 15, 28 – 2 варіант і тд. Студенти-заочники вибирають тему за останньою цифрою номера залікової книжки. Наприклад, номер залікової книжки 928391. Це означає, що студент має вибрати із запропонованої тематики теми під номерами 1, 11, 21, 31 і т.д. Тема курсової роботи вважається затвердженою, якщо вона погоджена з викладачем – керівником курсової роботи.

Складання змісту курсової роботи є відповідальним етапом, оскільки від нього залежить якість роботи. Зміст складають після добору і вивчення літературних джерел та складання бібліографії. У ній потрібно виділити головні літературні джерела (роботи класиків політекономії, монографії, теоретичні статті), опрацювання яких є необхідним під час написання роботи. Важливо також опрацювати відповідні законодавчі та інші нормативні акти (закони України, укази Президента України, постанови Кабінету Міністрів України тощо). Особливу увагу слід надавати періодичним виданням (часописи “Економіка України”, “Фінанси України”, “Банківська справа”, “Вопросы экономики», та ін.), Важливо залучати до бібліографії підручники, підготовлені вченими КНЕУ.

У роботі потрібно використовувати статистичний матеріал, який публікується в спеціальних виданнях Держкомстату України та періодичних виданнях.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)