АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ДУБИНСЬКИЙ МИХАЙЛО ІЛЛІЧ

Читайте также:
  1. Анна Михайлова
  2. Бахтин Михаил Михайлович
  3. В. Набокова, Л. Толстого, Н. Гарина-Михайловского
  4. В.Я. Михайлов
  5. Весьма интересный титул русского царя XVII века Алексея Михайловича Романова, написанный на его печати
  6. Весьма интересный титул русского царя XVII века Алексея Михайловича Романова, написанный на его печати.
  7. Георгий Михайлович Антаков приветствует публику
  8. Год. Марина Михайловна
  9. Е.Л. Михайлова
  10. Екатерина Михайлова
  11. Жемчужников Александр Михайлович

Грудня 2011 року

13.00

Ауд.253

Вперше у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка

Провідний фахівець у захисті інтелектуальної власності,

Юрист, який увійшов до рейтингу «25 найвідоміших юристів України»

Та у «World Trademark Review (WTR) 1000»

 

ДУБИНСЬКИЙ МИХАЙЛО ІЛЛІЧ

Клуб майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України спільно з Лігою студентів Асоціації правників України та юридичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка оголошують про проведення чергового заходу в рамках проекту "Зустріч з відомим адвокатом".

До участі у зустрічі запрошений адвокат ДУБИНСЬКИЙ МИХАЙЛО ІЛЛІЧ- один із найбільш компетентних юристів у сфері захисту прав інтелектуальної власності в України, що здобули визнання своєю багаторічною кропіткою і наполегливою працею.

Михайло Дубинський, керуючий партнер Патентно-юридичної агенції «Дубинський і Ошарова» відзначений у щорічному дослідженні ринку «Юридичні фірми України 2011» у рубриці «25 найвідоміших юристів України».

Окрім того, Патентно-юридичної агенції «Дубинський і Ошарова» увійшла до переліку «50 провідних юридичних фірм України»

Chambers Europe – The Client's Guide to Europe’s Leading Lawyers for Business в 2011 році в черговий раз відзначило провідні позиції Патентно-юридичної агенції «Дубинський і Ошарова» на ринку юридичних послуг України. В індивідуальних рейтингах довідник назвав керуючого партнера Агенції Михайла Дубинського серед юристів першої групи з практики у сфері інтелектуальної власності.

Отже, йдеш до вдосконалення у галузі інтелектуальної власності? Бажаєш отримати місце партнера в патентно-юридичній агенції «Дубинський і Ошарова»?

Приходь на зустріч, яка відбудеться 20 грудня 2011 року о 1300 в ауд. 253 головного (червоного) корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Запрошуються усі бажаючі!!! Є питання? Звертайтеся: Симоненко Злата, координатор Клубу майбутніх адвокатів при ААУ моб. тел.: 095 – 280- 19- 90; zlatasimonenko@rambler.ru.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)