АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Наукова діяльність

Читайте также:
  1. Житомирська наукова бухгалтерська школа
  2. Інформатика як інформаційна інфраструктура і наукова дисципліна
  3. Наукова
  4. Предмет і завдання нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність.
  5. Тема 7. Міжнародна інвестиційна діяльність.
  6. Філософія Нового часу: основні ідеї. Наукова революція ХУІІ ст

Впродовж 2013 року тривала плідна співпраця ДП «ЛУГАНСЬКСТАНДАРТ­МЕТРОЛОГІЯ» з вищими навчальними закладами регіону з підготовки кваліфікованих фахівців для підприємств регіону з наукової дисципліни «Забезпечення якості» для студентів очної та заочної форм навчання Східноукра­їнського національного університету ім. В.Даля та Луганського національного аграрного університету (ЛНАУ).

За навчальний 2012-2013 рік на базі центру пройшли переддипломну-виробничу та виробничу практику 65 студентів кафедри метрології СНУ ім. В.Даля та 19 студентів кафедри якості та безпеки продукції АПК ЛНАУ (денна та заочна форми навчання).

З початку нового навчального року (2013-2014рр.) проведена спільна підготовча робота до навчального процесу студентів магістратури кафедри метрології СНУ ім.В.Даля: розроблені програми викладання навчального матеріалу, погоджений та затверджений план проведення лекційних та практичних занять для студентів магістратури (27 осіб) за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація».

Згідно плану проведено 72 години лекційних та семі­нарських занять зі студентами заочної та денної форми навчання. За підсумками навчального процесу в 1-й квадрі 2013 року перевірені контрольні роботи за темами на самостійне вивчення та прийнятий залік. Складені та видані завдання на виконання курсових проектів за дисципліною «Забезпечення якості», проводиться підготовка до написання та захисту магістерських робіт.

В рамках реалізації зобов’язань спільної діяльності щодо покращення та удосконалення якості професійної підготовки фахівців із спеціальності «Якість, стандар­ти­зація та сертифікація», подальшого зміцнення зв’язків виробництва з навчальним процесом, співробітництва у напрямі розвитку науково-технічної діяльності в листопаді 2013р. на базі ЛНАУ відбулась нарада за участю керівного складу університету та представників ДП «ЛУГАНСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ». За резуль­та­тами наради прийняте рішення – розробити та ухвалити План спільних науково-технічних заходів центру та ЛНАУ на 2014 рік на підставі ґрунтовних пропозицій стосовно поглиблення співробітництва.

В грудні 2013 року на базі Луганського державного коледжу економіки і торгівлі в рамках декади циклової комісії технології харчування та організації виробництва й обслуговування в закладах ресторанного господарства була проведена науково - практична конференція «Стан­дартизація, сертифікація продукції - сучасний стан та перспективи розвитку за участю керівництва коледжу та ДП «ЛУГАНСЬКСТАНДАРТ­МЕТРОЛОГІЯ», викладачів, методистів та студентів коледжу. Мета заходу – долучити молодь до дій з вирішення нагальних проблем споживачів, сприяти формуванню у студентів культури споживання та отримати навики із захисту своїх прав як споживачів.

Спільно з кафедрами університетів здійснюється проведення відкритих семі­нар­сь­ких занять з питань методології та організації досліджень систем управління, органі­зації, координації та регулювання процесами управління якістю, стандартизації та інші.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)