АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Формування килима

Читайте также:
  1. III. Формування теми, мети і завдань уроку.
  2. Аналіз формування власних надходжень спеціального фонду бюджетних установ
  3. Виникнення та формування держави
  4. Власний капітіл банку,його структура,джерела формування,функції
  5. ВПЛИВ ЗМІ НА ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ
  6. Вплив зовнішньої торгівлі на умови формування економічної рівноваги: метод “ витрати-випуск”, метод “вилучення-ін’єкції”.
  7. Вплив міжнародного права на формування інформаційного права України
  8. Вплив релігійно – філософських уявлень на формування художньої культури Китаю.
  9. Глава 3. Інформування, консультування та попередні рішення з питань державної митної справи
  10. Глава 6. Оповіщення та інформування суб’єктів забезпечення цивільного захисту
  11. Глобалізація – це всезагальний процес формування єдиного всесвітнього господарства.
  12. Головні напрями реформування політичної системи

Формування килима здійснюється за допомогою формуючих машин. Машини укладають осмолену стружку в форму. При цьому формування може бути одно-дво-і тришаровим. Тришарове формування килима характерно для підприємств, що використовують старе устаткування. При використанні такого обладнання внутрішній шар робиться з великої стружки, а зовнішні - з дуже дрібної. Тришарове ДСП на зрізі має яскраво виражені зовнішні шафи

 

У сучасному обладнанні використовується одношарова укладка, коли розмір стружки змінюється поступово - від найбільшої в середині до найдрібнішої по краях. При цьому виділити на зрізі якісь шари не представляється можливим. Поступовість переходу забезпечується пристроєм, що розділяє стружку за допомогою повітряного потоку. Формування килима здійснюється в таких машинах за один прохід.

Стружковихйкилим - це безперервна стрічка певної ширини і товщини. Він розділяється на пакети, з яких і утворюються в подальшому при гарячому пресуванні плити. Природно, що рівномірність насипання килима прямим чином впливає на якість плит.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)