АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розглянемо першу групу рухів

Читайте также:
  1. Внаслідок тривалої аферентації в нервові тканини головного мозку настає втома в першу чергу у центральних синапсах. Яким чином це проявляється на функціях організму?
  2. До локомотивів належать: електровози, тепловози, паровози і мотовози. В окрему групу виділяється моторвагонний рухомий склад.
  3. Об’єктом оподаткування збором за першу реєстрацію транспортного засобу
  4. Потреби людини за А. Маслоу групуються за скількома рівнями
  5. Розглянемо деякі об’єкти промислової власності
  6. РОЗГЛЯНЕМО ДЕЯКІ ПИТАННЯ БІОЕНЕРГЕТИКИ
  7. Розглянемо модель проектного навчання, розроблену І.Чечель.
  8. Розглянемо структуру модуля 4-х циклів.
  9. Розрахунок міцності перерізів на першу комбінацію

У людини 15 центрів обертання. Це місця з'єднання кісток - суглоби: два гомілковостопних, два колінних, два тазостегнових, поперек, груди, два плечових, два ліктьових, два променезап'ясткових, шия.

Легкість руху визначається розробленістю і рухливістю цих місць, щоб будь-яка траєкторія руху була можлива, щоб не було у людини "мертвих зон". У цьому випадку стає можливим передача хвилі руху в танці від місця її виникнення на найвіддаленіші ділянки тіла з урахуванням різних напрямків і різних площин.

Обертальні і хвильові руху можна комбінувати, складати з кількох.
Розглянемо на прикладі грудей. Уявімо центр, крапку по середині хребта, на рівні серця. Проведемо вісь через цю точку спереду назад і почнемо обертати грудної клітиною навколо цієї осі, при цьому вісь залишається на місці. Спочатку обертання відбувається по колу в одну й іншу сторону. Потім по спіралі в одну і в іншу сторону, потім по вісімок з центром в цій точці, одна горизонтальна, інша вертикальна, різних розмірів.

Потім проводимо вісь зліва направо, горизонтально, через ту саму точку. І починаємо обертати грудної клітиною навколо цієї осі по тим же траєкторіях, звертаючи увагу на те, щоб вісь була паралельна землі під час обертання.

Далі проводимо вісь зверху вниз, перпендикулярно землі через цю ж точку. І починаємо подібні обертання навколо осі, відстежуючи, щоб вісь була завжди перпендикулярна землі.

Отже, груди обертається навколо осей, розташованих у трьох площинах, щоразу по трьом траєкторіями (коло, спіраль, вісімки). Швидкість обертання і амплітуду можна змінювати. Починати рекомендується з рівномірних обертань. Аналогічно обертаємо тазовим поясом, тільки центр беремо в самій середині його.

Руху - також у трьох площинах, за тими ж траєкторіях, як і груди. Голова аналогічним чином, тільки центр представляємо в середині шиї. Обертання відбуваються в трьох площинах і за тими ж траєкторіями. При цьому всі інші частини тіла не рухаються. Також обертаємо кистями, але одночасно обома. Кожна - через свій центр. Потім передпліччя, плечі, ступні, коліна, стегна. Якщо ногами обертають у положенні стоячи, тоді обертання роблять почергово кожною ногою, тримаючи одну ногу на вазі. Ногу можна витягнути вперед, назад і убік. Кількість обертань і швидкість можна поступово збільшувати. З траєкторій скачала можна брати кола, потім додавати спіралі, потім вісімки. Остання обертання - це «Молот» в одну й іншу сторону, стоячи на місці.

Потім можна комбінувати обертання різних частин тіла.
Потім додавати спіралі, потім вісімки. Остання обертання це «Молот», в одну й іншу сторону, стоячи на місці. Потім можна комбінувати обертання різних частин тіла. Після обертань потягнутися вгору, потягнутися, розвівши руки в сторони; «Відкриття пневматичних дверей»; потягнутися одна рука вгору, інша вниз; потягнути ліву ногу одночасно з правою рукою і навпаки (розтягувати себе по діагоналі).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)