АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК – МАНЯВА – ЯРЕМЧЕ – БУКОВЕЛЬ – ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Читайте также:
  1. Івано-Франківськ
  2. Івано-Франківськ
  3. Івано-Франківськ –Попрад – Братіслава (2 ночі) – Прага – Івано-Франківськ

1 ДЕНЬ. Збір групи на Майдані Шептицького в м. Івано-Франківськ. Переїзд комфортабельним автобусом до с. Маняви.

Відвідання старовинного монастиря Манявський скит. Це православний монастир, заснований в 1611 році Іовом Княгиницьким і діяв до 1785 року, а також діючий православний (Київського Патріархату) Хресто-Воздвиженський чоловічий монастир, відкритий на тому ж місці в 1990 – х.

Далі ми вирушимо дивитися на Блаженний камінь, який за думки віруючих, є місцем молитви й очищення від скверни, це перше житло - скит, де поселилися «перші апостоли карпатського Підгір'я» (Іван Вагилевич). Блаженний камінь знаходиться майже на кілометровій відстані від мосту на горі Манявки, поруч з монастирським озером.
Далі їдемо на водоспад! Він розташований вище Манявського монастиря, в гірській ущелині. Розташований на річці Манявці. Висота падіння води бл. 20 м. Один з найвищих водоспадів в Українських Карпатах.

Долина річки Манявка біля водоспаду протягом 200 м має форму каньйону з висотою стін до 20 м. Нижче за течією — декілька порогів заввишки до 2 м.


Повернення до села. Переїзд у Яремче.

Приїзд в м. Яремче. Зустріч та поселення в приватних садибах. Пішохідна оглядова екскурсія містом Яремче. Унікальний каскадний водоспад "Пробій", вольєрне господарство з дикими тваринами, пам’ятка архітектури дерев'яний (без жодного цвяха) ресторан "Гуцульщина", шопінг еко-сувенірів. Вільний час. Вечеря.

 

   


2 ДЕНЬ.

Сніданок. Автобусна екскурсія до найпопулярнішого в Україні гірськолижного курорту – "БУКОВЕЛЬ". Катання на канатно-крісельному підйомнику, прогулянка високогір'ям з панорамними видами найвищих вершин України – Говерли і Петроса.

 

 

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ:

· проїзд комфортабельним автобусом;

· проживання у готелі;

· екскурсії;

· сніданок в готелі.

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ:

· скі-паси (65 грн. для дорослих, 35 грн. для дітей);

· власні витрати;

· обіди та вечері.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)