АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

З-ПІД ПЛЕЧА

Читайте также:
  1. Боль в области шеи и плеча
  2. В это время чья-то рука нежно коснулась моего плеча. Надежда Вытерев слезы, я медленно подняла голову и узнала этого человека, тоже завсегдатая заведения.
  3. Вадик сдул с плеча волшебника несуществующую пылинку.
  4. Виправдувальний вирок або судове рішення, що звільняє обвинуваченого з-під варти, виконуються в цій частині негайно після їх проголошення в залі судового засідання.
  5. Вывихи плеча: классификация, диагностика, лечение( способы вправления, последующая фиксация). Значение артроскопии для диагностики и лечения данных повреждений.
  6. Глава 4. НЕБО НА КАМЕННЫХ ПЛЕЧАХ
  7. Как оформить линию горловины и плеча спинки
  8. Мостик на плечах с подушкой
  9. Он лишь пожал плечами, хотя мне показалось, он знает «язык» реликвии.
  10. Почему вы не выходите один (зависимость от дружеского плеча)
  11. Различные переходы с плеча в позу «рыбка» и из позы «рыбка» на плечо

Можна вдарити танком,

рубаючи бур’ян навкруги,

і можна заїхати в чужі округи,

і повиносить усім двері

Зарядом життя,

І до останнього книша –

Відібрати ввесь їх черствий хліб.

 

Та це лише прогнози,

Неварті плани для спецслужб.

Хоча, до місця їхня сила:

Ми – тут, ми – зараз. Ми – грішим

і це – приємливо,

Вникаючи – мов падаєм в нору.

Я не засну, не хочу,

ще живу!

 

20.04.11


ЯК РАННІЙ СПОГАД

Тривожить потяг спокій ранку

йдучи в шляхи по паралельній колії,

звучи до першого сніданку –

Вже хліб і чай зготовані.

 

В гостях у викликів останніх

знайшлось дитинство й трохи літа.

Виклики – ідеалів вічних,

тривалостей із світла.

 

09.06.11



ПЕРВІСНА САМОТНІСТЬ


Цей сон наснився мені 3 дні тому,у вівторок 29 листопада 2011 року. Це неймовірні почуття! Вони не захоплюючі, вони - тривожні і дуже навіть тривожні.
Перша дія, яка сталася - сон наснився між 07:00 і 08:30. (Далі, оповідаю про сон) Перше що було - я прокинувся вранці і виглянув у вікно. Побачене не злякало мене. Воно просто кинуло мене в стриманну паніку. За шибками, скільки сягав кругозір я бачив численні мілкі озера-ставки і...ДИНОЗАВРІВ.
Те що показували у спец документально-наукових фільмах, мало відображало відчуті мною враження та осягнений ефект! Я бачив, як динозаври "відпочивали", безтурботно купалися у ставках, чепурили себе, наподобі птахів; проте, над усе я відчув і спостеріг їхню легку рухливість голови, шиї, тіла. Я відчув, що їхня шкіра за пружністю, дотиком, властивостями нагадує шкіру ящірок, жаб, а не змій чи крокодилів - вона не наскільки груба, але не означає, що не потужна.
Мене, щиро виражаючись, побачене кинуло в паніку. Адже кругом, кругом - давнє, забуте, архаїчне, дике, навколо - небезпека! І мене поневолі відразу осягнуло розуміння, що я не можу існувати ТУТ довго і що мої шанси - це архаїка розуму, пітекантропізм, 300 млн льє в просторі чи щось тому подібне. Надії на поверенення в мене немає. Життя за тривалість виживання в цьому ПідЗабутому колишньому світі.
Одна радість - зі мною залишилася моя любима кішка (вже стара, в реальному житті), яку я пам’ятаю з дитинства (середнього етапу, можливо кінець початкових класів). І з думками про мою архаїчну нову майбутність я прокинувся.
Мої враження після сну – ті ж. Я дуже стривожений такою близькістю небезпеки та сигналів мого підсвідомого. Тому я почав глушити його. "Клин клином вибивати" - музикою Бурзума, альбомом 2011 року Burzum "Fallen" 2011. Першим і основним сигналом-памяттю про сон була пісня з названого альбому: "Til Hel Og Tilbake Igjen" (в російськ. переводі: "К Хель и обратно")

 

03.12.11


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)