АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стаття 11. Виконавчі органи рад

Читайте также:
  1. GG ДРУГИЕ ОТХОДЫ, СОДЕРЖАЩИЕ В ОСНОВНОМ НЕОГРАНИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ, КОТОРЫЕ МОГУТ СОДЕРЖАТЬ МЕТАЛЛЫ И ОРГАНИЧЕСКИЕ МАТЕРИАЛЫ
  2. I. Организационная часть.
  3. I. Организационный момент
  4. I. Особенности организации когнитивного опыта
  5. I. Постановка организационных задач предприятия.
  6. I.Организационно – методический раздел
  7. II. Организационно-технический раздел.
  8. II. ОРГАНИЗАЦИЯ И ЗАСТРОЙКА ТЕРРИТОРИИ
  9. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  10. II. Организация проведения предполетного и послеполетного досмотров
  11. II. Особенности организации метакогнитивного опыта
  12. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии

Про статус міських органів самоуправління

(методичний посібник)

для просунутих користувачів «державної» системи УКРАЇНА, а також держави Україна
Написано для людей і громадян. Фізичним особам можна не напружуватися.

Якщо ви ще думаєте, що наші чиновники бояться гучних акцій протесту і багатотисячних мітингів, то ви помиляєтеся. Дослідним шляхом встановлено, що «жах, жах і жах» для службовців усіх рангів - грамотні люди, готові проявляти себе в цьому правовому статусі, розуміють свої права та беруть на себе відповідальність за наведення порядку на місцях. А найстрашніший нічний кошмар для посадової особи - вимушена невідворотна необхідність дотримуватися Конституції та законів.

Пропонуємо спільними зусиллями скласти просте і зрозуміле уявлення про систему з якою ми маємо справу, щоб кожен новачок в наших рядах міг швидко розібратися у великій кількості заплутаної інформації і ефективно вирішував питання, минаючи розставлені «органами» пастки.

Для цього спробуємо розібратися з деякими «недоторканними» особами і об'єктами поклоніння, щоб чітко розуміти, що насправді вони з себе представляють, а що - просто міраж.

Безкарність багатьох з них пов'язана просто з тим, що більшість людей не знають реальних повноважень і обов'язків осіб, перед якими натовп падає ниць, просто почувши гучну назву посади чи організації.

 

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Міський голова

Стаття 12. Сільський, селищний, міський голова

1. Сільський, селищний, міський голова є головною посадовою особою територіальної громади відповідно села, селища, міста.

3. Сільський, селищний, міський голова очолює виконавчий комітет відповідної сільської, селищної, міської ради, головує на її засіданнях.

4. Сільський, селищний, міський голова не може бути депутатом будь-якої ради, суміщати свою службову діяльність з іншою посадою, в тому числі на громадських засадах займатися іншою оплачуваною (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту) або підприємницькою діяльністю.

5. На сільських, селищних, міських голів поширюються повноваження та гарантії депутатів рад, передбачені законом про статус депутатів рад, якщо інше не встановлено законом.

Стаття 11. Виконавчі органи рад

1. Виконавчими органами сільських, селищних, міських, районних у містах рад є їх виконавчі комітети, відділи, управління та інші створювані радами виконавчі органи.

2. Виконавчі органи сільських, селищних, міських, районних у містах рад є підконтрольними і підзвітними відповідним радам, а з питань здійснення делегованих їм повноважень органів виконавчої влади - також підконтрольними відповідним органам виконавчої влади.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)