АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір контрольно - вимірювальної апаратури, інструкція по ремонту та регулюванню

Читайте также:
  1. I. ТЕМИ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ ТА ЇХ ВИБІР
  2. III. Виды работ по строительству, реконструкции и капитальному ремонту
  3. IV.Контрольно - аналитический этап.
  4. O меморіально-ордерна (контрольно-ахова).
  5. VI. КОНТРОЛЬНО-РЕВИЗИОННАЯ КОМИССИЯ (РЕВИЗОР) ОРГАНИЗАЦИИ
  6. Вагонные депо, депо и участки по ремонту контейнеров
  7. Вибір варіанта контрольної роботи
  8. ВИБІР ВАРІАНТУ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ
  9. ВИБІР ГІДРОАПАРАТУРИ
  10. Вибір димососів (вентиляторів)
  11. Вибір допоміжного і транспортного обладнання
  12. Вибір задачі для моделювання

 

При виборі КВА слід керуватися принципом мінімальної але зручної кількості приладів. Клас точності приладів не повинен занадто перевищувати необхідну точність вимірювань, які виконуються при ремонті та регулюванні. Занадто переоснащене робоче місце з точки зору економічного, ринкового погляду може призвести до банкрутства підприємства.

Інструкція по ремонту та регулюванню повинна включати в собі окремо перелік послідовних операцій по пошуку несправності. Тут слід розмістити технологічну карту пошуку несправностей. Вказати якими методами та способами знаходять несправності. При ремонті можуть бути корисні таблиці опорів, напруг та осцилограми в контрольних точках.

Обладнання робочого місця – виконати з точки зору наукової організації праці. Всі прилади та інструменти розмістити на робочому місці регулювальника ЕА, або організувати його у споживача послуг. Розміщення приладів на робочому місці, при ремонті та регулюванні, показати на малюнку.

 

 

Таблиця типових несправностей може включати колонки приведені в таблиці 5.8.1 В таблиці вказати більшість характерних несправностей, пошук яких буде сприяти скороченню терміну ремонту та регулюванню пристрою.

Таблиця 5.8.1

Несправність Додатковий признак Можлива причина Спосіб пошуку несправності
         

 

Для регулювання пристрою необхідно привести перелік операцій, які повинен виконувати регулювальник ЕА певної кваліфікації. При виконані кожної операції необхідно вказати якого результату слід досягти і яким приладом при необхідності користуватися. Результатом операції може бути певна напруга, струм, опір, осцилограма і т.п.

Висновки

Цей розділ дає дані про відповідність розробленої конструкції технічному завданню, про її переваги і недоліки. Обґрунтовує можливість використання автоматизованого виробництва при виготовленні спроектованого пристрою. Вказує рекомендації, направлені на вдосконалення пристроїв функціональної електроніки і електрорадіоелементів.

Список використаної літератури

До списку літератури входять всі використовувані при роботі над проектом джерела, які слід розміщати в порядку появи перших посилань на них в тексті.

Посилання на літературне джерело в тексті супроводжується порядковим номером, під яким це джерело входить до загального списку літератури. Номер джерела в тексті вказують в прямих дужках.

 

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)