АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ВИКОНАННЯ ВИПУСКНИХ РОБІТ БАКАЛАВРА ТА СПЕЦІАЛІСТА

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. VI Поточний контроль виконання роботи
  5. VI Поточний контроль виконання роботи
  6. VI Поточний контроль виконання роботи
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  9. VII. Тематика курсових робіт з аналізу фінансів підприємств
  10. VIІ Поточний контроль виконання роботи
  11. Абсолютне погіршення становища робітничого класу
  12. Аналітична оцінка робіт

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

Та вимоги щодо підготовки випускних робіт

Студентів зі спеціальності «Переклад»

Бакалавр) та 7.02030304(спеціаліст)

Затверджено:

редакційно-видавничою секцією

науково-методичної ради ДДТУ

Протокол № _____

від „____” ___________ 2012 р.

 

Дніпродзержинськ


 

Розповсюдження і тиражування без офіційного дозволу Дніпродзержинського державного технічного університету заборонено.

 

Методичні вказівки та вимоги щодо підготовки випускних робіт студентів зі спеціальності «Переклад» 6.020303 (бакалавр) та 7.02030304 (спеціаліст). Укл. Воронова З.Ю., Бєляков В.І. – Дніпродзержинськ, ДДТУ, 2012 р. – 38 с.

 

Укладачі: к. філол. н., доц. Воронова З.Ю.,

ст. викладач Бєляков В.І.

 

Відповідальний за випуск: к. філол. н., доц. Воронова З.Ю.

 

Рецензент: к. філол. н., доц., Ктитарова Н.К.

 

Затверджено на засіданні кафедри перекладу,

 

протокол № 3 від 16 жовтеня 2012р.

 

 

У методичних вказівках подано основні правила виконання та оформлення випускних робіт бакалаврів та дипломних робіт спеціалістів зі спеціальності «Переклад», які відбивають вимоги відповідних державних стандартів. Можуть бути використані студентами при упорядкуванні звітів про практику, оформленні курсових робіт, рефератів та іншої навчально-наукової продукції.


 

 

ЗМІСТ

 

 

 

    стор.
  ВСТУП …………………………………….…….….…………………..    
1.   Загальні відомості про виконання випускних робіт бакалавра та спеціаліста. Кваліфікаційні вимоги ………........................................... Процедура захисту випускної роботи...................................................    
2. Структурні елементи випускної кваліфікаційної роботи (ВКР) та правила їх оформлення..................…………….…………………..….    
3. Загальні вимоги до оформлення випускної кваліфікаційної роботи (ВКР).........................................................................................................    
4.   Характеристика типових недоліків в написанні та оформленні випускної кваліфікаційної роботи (ВКР)..............................................    
5. Критерії оцінювання ВКР за кредитно-модульною системою..….....    
6. ЛІТЕРАТУРА..……………………………………………………….…  
  ДОДАТКИ ………..…………………………………….................…….    

ВСТУП

Підготовка кваліфікованих працівників здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями (ступеневою освітою) згідно з відповідними освітньо-професійними програмами.

Бакалавр – освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, що свідчить про наявність фундаментальної підготовки за відповідним напрямом, освоєнні початків спеціалізації і виробленню навичок виконання дослідницьких робіт.

Випускна кваліфікаційна робота бакалавра повинна бути закінченою розробкою на задану тему, що написана особисто автором під керівництвом наукового керівника, свідчить про уміння автора працювати з літературою, узагальнювати і аналізувати фактичний матеріал, використовуючи теоретичні знання і практичні навички, отримані при освоєнні професійної освітньої програми, що містить елементи наукового дослідження. Випускна кваліфікаційна робота бакалавра може ґрунтуватися на узагальненні виконаних випускником курсових робіт або мати компілятивний характер.

Спеціаліст – освітньо-кваліфікаційний рівень вищої освіти особи, яка на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра здобула повну вищу освіту, спеціальні уміння та знання, достатні для виконання завдань та обов’язків (робіт) певного рівня професійної діяльності, що передбачені для первинних посад у певному виді перекладацької та педагогічної діяльності.

Випускна кваліфікаційна робота спеціаліста (дипломна робота) – кваліфікаційне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується особисто автором під керівництвом наукового керівника на завершальному етапі навчання у вищому навчальному закладі. Вона має комплексний характер і пов’язана з використанням набутих студентом знань, умінь та навичок зі спеціальних дисциплін. Нею передбачено систематизацію, закріплення, розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності та застосування їх при вирішенні конкретних наукових, дослідницьких та інших завдань. У більшості випадків дипломна робота є поглибленою розробкою теми курсової роботи студента-випускника.

Матеріали, надані у методичних вказівках, допоможуть студентам перекладачам правильно, згідно з кваліфікаційними вимогами, написати, оформити та захистити випускну або дипломну роботу.


ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ВИКОНАННЯ ВИПУСКНИХ РОБІТ БАКАЛАВРА ТА СПЕЦІАЛІСТА.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)