АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ХАРАКТЕРИСТИКА ТИПОВИХ НЕДОЛІКІВ В

Читайте также:
  1. I Тип Простейшие. Характеристика. Классификация.
  2. I. Электрофильтры. Характеристика процесса электрической очистки газов.
  3. II.2 Стилистическая характеристика рекламного текста
  4. III. Социолингвистическая характеристика
  5. А30. Эллинистический Египет (общая характеристика социально-экономических и политических отношений).
  6. А31. Держава Селевкидов (общая характеристика социально-экономических и политических отношений).
  7. Абсолютизм. Общая характеристика. Особенности стиля. Используемые композиционные решения, конструктивные элементы и строительные материалы. Ключевые здания. Ключевые архитекторы.
  8. Амплитудно-частотная характеристика и способы ее измерения
  9. Анализ издержек начинается с построения их классификаций, которые помогут получить комплексное представление о свойствах и основных характеристиках.
  10. Анализ структуры и системы управления организации, общая характеристика
  11. Архитектура кхмеров. Общая характеристика. Особенности стиля. Используемые композиционные решения, конструктивные элементы и строительные материалы. Ключевые здания.
  12. Аутизм. Этиология и виды аутизма. Психологическая характеристика аутичных детей.

НАПИСАННІ ТА ОФОРМЛЕННІ ВИПУСКНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ (ВКР)

Щоб уникнути помилок при підготовці та написанні ВКР, студентам рекомендується ознайомитися з характеристикою типових недоліків які найчастіше зустрічаються у роботах такої форми. Типові недоліки представлені в таблиці 2.

Таблиця 2

Типові недоліки в написанні випускних робіт

Тип недоліку Характеристика
У назві Назва сформульована неграмотно, неточно відбиває зміст, ширше або вужче змісту, не відповідає змісту
У структурі Необґрунтований, штучний характер структури. Структура роботи не розкриває цілком проблему, її істотні аспекти. У роботі не вистачає найважливіших розділів і підрозділів або спостерігається їх надлишок з несуттєвих аспектів проблеми.
У вступі Відсутність тих чи інших елементів у змісті вступу або їхня недостатня обґрунтованість. Неповний огляд літератури з проблеми.
В основній частині Плагіат – пряме запозичення авторського тексту без посилань на джерело. Описовий стиль написання тексту. Необґрунтованість висновків і слабкість аргументації. Абстрактний, описовий характер роботи, слабкість фактологічної бази дослідження.
У висновках Відсутність, слабкість, узагальненість і декларативність висновків за результатами дослідження. Відсутність, слабкість положень про практичну значимість дослідження, напрямки застосування його результатів. Висновки не випливають з тексту основної частини. Відсутність наукових і практичних результатів роботи.
У тексті Велика кількість граматичних і орфографічних помилок. Істотні порушення стилю викладу, що прикро впливає на розуміння тексту.
У бібліографії Мала кількість літературних джерел, їх застарілість. Відсутність посилань на літературу. Порушення правил оформлення бібліографії.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ВКР ЗА

КРЕДИТНО—МОДУЛЬНОЮ СИСТЕМОЮ

Оцінювання випускної кваліфікаційної роботи студента відбувається за стандартами якості вищої освіти – кредитно-модульної системи. Студент набирає бали з ВКР як на протязі року (в процесі її написання) так і безпосередньо під час її захисту.

Отже, максимальна кількість балів за ВКР – 100 балів. З них 60 балів – робота студента під час написання роботи протягом року; 40 балів – захист ВКР.

ВАЖЛИВО! Для отримання дозволу до захисту ВКР студент(ка) повинен(а) набрати мінімум 40 балів (максимум – 60 балів). Останню кількість балів студенти набирають в процесі захисту ВКР. Більш детально критерії оцінювання ВКР розглянуті в таблиці 3.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)