АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИДАТКИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

Читайте также:
  1. Агальні положення щодо переходу на казначейське обслуговування місцевих бюджетів
  2. Взаємодія між органами Держказначейства та державної податкової служби в процесі виконання державного та місцевих бюджетів за доходами
  3. ВИДАТКИ ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ
  4. Види бухгалтерського обліку виконання бюджетів
  5. Види та класифікація бухгалтерських документів з касового виконання бюджетів
  6. Виконання місцевих бюджетів
  7. Доходи і видатки місцевих бюджетів.
  8. ДОХОДИ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ
  9. За якими ознаками класифікуються видатки бюджету?
  10. Завдання, значення та особливості бухгалтерського обліку виконання бюджетів
  11. Міжбюджетні трансферти, обсяг яких визначається шляхом зіставлення видатків місцевих бюджетів і кошику їх доходів–це...

Щорічно збільшуються видатки місцевих бюджетів області (за 5 років на 7,7 млрд. грн., або у 1,8 рази)

Видатки загального фонду профінансовані у сумі 17 410,7 млн.грн., або на 97,0% до затверджених бюджетних призначень (в середньому по Україні – 96,1%), спеціального фонду2 960,7 млн.грн., або на 58,8% до кошторисних призначень (в середньому по Україні – 57,3%).

Питома вага захищених видатків загального фонду у загальному обсязі видатків (84,7%) менша за середній показник по Україні (90,0%).

У 2013 році порівняно із 2012 роком зростання відбулося по всім основним галузям соціально-культурної сфери, зокрема по:

ü освіті – на 190,2 млн. грн., або на 3,7% (по Україні на 5,1%)

 

ü охороні здоров’я – на 257,5 млн. грн., або на 6,0% (по Україні на 5,9%)

 

ü соціальному захисту та соціальному забезпеченню (в тому числі за рахунок трансфертів із державного бюджету) – на 459,1 млн. грн., або на 11,5% (по Україні на 14,0%)

 

ü культурі і мистецтву – на 36,9 млн. грн., або на 6,0% (по Україні на 5,9%)

ü фізичній культурі і спорту – на 12,3 млн. грн., або на 7,5% (по Україні на 4,7%)

ü державному управлінні – на 26,9 млн. грн., або на 4,1% (по Україні на 3,7%)

Водночас, враховуючи складний соціально-економічний стан держави, за січень-березень поточного року спостерігається зменшення видатків, порівняно із відповідним періодом минулого року, за всіма основними галузями бюджетної сфери, крім видатків на соціальний захист та соціальне забезпечення, обсяг яких збільшився на 14,9% (в середньому по Україні – на 12,5%).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)