АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Та нормативних документів на підприємстві з питань охорони праці

Читайте также:
  1. II. Прийняття документів від заявників
  2. Адміністративні правопорушення в галузі охорони праці та здоров'я населення. Ведення адвокатом таких справ.
  3. Адміністративні правопорушення в галузі охорони природи, використання природних ресурсів, охорони пам'яток історії та культури. Ведення адвокатом таких справ.
  4. Адресування документів
  5. Аналіз документів у соціології
  6. Аналіз фінансових результатів на підприємстві
  7. Бесіда (обговорення питань, дискусія, обговорення доповідей, рецензування відповідей студентів)
  8. В галузі охорони навколишнього середовища»
  9. В чому полягає підготовча робота при розробці інструкцій з охорони праці?
  10. Види та класифікація бухгалтерських документів з касового виконання бюджетів
  11. Виклад тексту документів
  12. Вимоги до документів, що виготовляються машинописними засобами

ІІ.Номенклатура законодавчих актів

1. Розробити:

Ø перелік документації при організаціїслужби охорони праці на підприємстві (з вказівкою номеру документу, дати, ким затверджено, строк дії).

Ø перелік документації по економічному управлінню охороною праці на підприємстві (з вказівкою номеру документу, дати, ким затверджено, строк дії).

Ø перелік документації щодо звітності про стан охорони праці на підприємстві (з вказівкою номеру документу, дати, ким затверджено, строк дії).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для адміністратора.

ІІІ. Система управління охороною праці підприємства

1.Роль, задачі, економічна зацікавленість керівника (власника) у забезпеченні охорони праці підприємства. Основні задачі керівника (власника) підприємства щодо охорони праці та порядок їх виконання у торговельному підприємстві (банківській установі). Надати структуровану схему системи управління охороною праці підприємства (СУОПП).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для касира.

ІV. Комісія з охорони праці на підприємстві

1. Комісія з охорони праці, умови створення, функції, завдання, підпорядкування, склад, план діяльності комісії торговельного підприємства, малого підприємства (банківської установи) з питань охорони праці на рік. Скласти перелік питань для ймовірного розгляду (навести приклади з практичної діяльності комісії і надати проект документу за результатами роботи комісії).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для начальника відділу центру управління архівами.

V. Виробниче освітлення

1. Види освітлення, вимоги стандартів до освітлення всіх категорій приміщень торговельного підприємства (банківської установи). Планування заходів та засобів поліпшення умов праці на прикладі торговельного підприємства (банківської установи). Надати конкретний проект плану.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для менеджера з обслуговування реєстраторів розрахункових операцій.

VІ. Мікроклімат виробничих приміщень

1. Параметри мікроклімату: дати визначення, вказати одиниці виміру, оптимальні значення для професій: касир, оператор І категорії, менеджер (користувач ЕОМ) з охорони праці торговельного підприємства, малого підприємства (банківської установи). Скласти перелік заходів та засобів нормалізації параметрів мікроклімату (на прикладі діючого підприємства торгівлі або банківської установи).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для фасувальника (оператора банкомату).

VІІ. Електробезпека торговельного підприємства (банківської установи)

1. Система засобів і заходів безпечної експлуатації електроустановок торговельного підприємства (банківської установи). Навести конкретні види перевірки електробезпеки підприємства, періодичність проведення, відповідальність. Розробити заходи щодо попередження електротравматизму у конкретному підприємстві.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для менеджера з кредитування.

VІІІ. Пожежна безпека торговельного підприємства (банківської установи)

1. Причини пожеж у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі). Розробити перелік питань для первинного та повторного інструктажів з пожежної безпеки торговельного підприємства, малого підприємства (банківської установи) з вибором конкретного виду вогнегасника, алгоритму його використання.

2. Розробити інструкцію з пожежної безпеки торговельного підприємства (банківської установи).


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)