АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зразок заяви студента про звільнення від складання семестрового екзамену

Читайте также:
  1. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  2. Верховний Суд України відмовляє в задоволенні заяви, якщо обставини, які стали підставою для перегляду справи, не підтвердилися.
  3. ВИБІР ТЕМИ І СКЛАДАННЯ ЗМІСТУ РОБОТИ
  4. ВИХІДНІ ДАНІ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПРАКТИКУМ ЗІ СКЛАДАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ У КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВАХ»
  5. Вихідні компетенції студента
  6. ВИХОВНА РОБОТА ЗІ СТУДЕНТАМИ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
  7. ГЛАВА 1. НАУКА В ДУХОВНОЙ ЖИЗНИ ОБЩЕСТВА И В ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТУДЕНТА
  8. Групповые заезды детям и студентам 8- 25 лет
  9. ДНЕВНИК СТУДЕНТА ПО КУРСУ
  10. До клопотання прокурора повинна бути додана письмова згода особи на звільнення від кримінальної відповідальності.
  11. Додаток Д.3 Зразок оформлення індивідуального завдання до домашньої контрольної роботи
  12. ЖИЛИЩНО-БЫТОВАЯ РАБОТА СО СТУДЕНТАМИ
Директорові Гуманітарного інституту НАУ Гудманяну А.Г. студента 507 групи Щербаня Олега Івановича ЗАЯВА У зв’язку з отриманням мною у 10 семестрі 2009-2010 навчального року позитивної підсумкової модульної рейтингової оцінки дисципліни “Соціологія інформаційних процесів у суспільстві” (69 балів відповідно) без порушення встановлених термінів і позитивної підсумкової семестрової модульної рейтингової оцінки – 69 балів (“Добре” – за національною шкалою) прошу Вашого дозволу на звільнення мене від складання семестрового екзамену з цієї дисципліни (провідний викладач – канд. філос. наук, доцент Г. Безверха) і зарахування мені підсумкової семестрової рейтингової оцінки, що дорівнює 69+9=78 балам, “Добре” – за національною шкалою та “С” – за шкалою ECTS.   Дата Підпис Згоден Г. Безверха  

 

4.2.21. Підсумкова семестрова рейтингова оцінка студента, який виконав протягом семестру всі види навчальної роботи без порушення встановлених термінів і без перескладань, отримав позитивну (за національною шкалою) підсумкову семестрову модульну рейтингову оцінку і вирішив не складати екзамен, дорівнює сумі підсумкової семестрової модульної рейтингової оцінки та мінімальної екзаменаційної рейтингової оцінки, встановленої для кожної категорії підсумкових семестрових модульних рейтингових оцінок (для “Відмінно” – 11 балів, для “Добре” – 9 балів, для “Задовільно” – 7 балів).

Наприклад, якщо студент має підсумкову семестрову модульну рейтингову оцінку 71 бал, що відповідає оцінці “Добре” за національною шкалою, то до 71 бала викладач повинен додати 9 балів. Тоді підсумкова семестрова рейтингова оцінка студента буде дорівнювати 80 балам, що відповідає оцінці “Добре” за національною шкалою та оцінці “С” за шкалою ECTS (табл. 4.6).

4.2.22. У випадку відсутності студента на семестровому екзамені, який він повинен обов’язково складати, з будь-яких причин (через не допуск, хворобу тощо), проти його прізвища у колонках “Екзаменаційна рейтингова оцінка” заліково-екзаменаційної відомості робиться запис “Не з’явився”, а у колонці “Підсумкова семестрова рейтингова оцінка” – “Не атестований”.

При цьому студент вважається таким, що не має академічної заборгованості, якщо він має допуск до семестрового екзамену і не з’явився на нього з поважних причин, підтверджених документально. У протилежних випадках студент вважається таким, що має академічну заборгованість.

Питання подальшого проходження студентом семестрового контролю у цих випадках вирішується в установленому порядку.

4.2.23. Перескладання позитивної підсумкової семестрової рейтингової оцінки з метою її підвищення не дозволяється.

4.2.24. Підсумкова семестрова рейтингова оцінка в балах за національною шкалою та за шкалою ECTS заноситься до заліково-екзаменаційної відомості, навчальної картки та залікової книжки студента.

4.2.25. Підсумкова семестрова рейтингова оцінка заноситься до залікової книжки та навчальної картки студента, наприклад, так: 92/Відм./А, 87/Добре/В, 79/Добре/С, 68/Задов./D, 65/Задов./Е тощо.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)