АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

USB (Universal Serial Bus) порт

Читайте также:
  1. Serial ATA (SATA)
  2. Добавьте модули с интерфейсом Serial (WIC 2T) в маршрутизаторы 1841 и 2811.
  3. Разъём питания Serial ATA

USB-порт був створений об’єднанням світових потужних фірм на чолі з компаніями Intel та MicroSoft. Це простий і універсальний інтерфейс для під’єднання різних периферійних пристроїв за стандартом Рlug-and-Рlay. Під’єднання може відбуватися під час роботи комп’ютера, а сам пристрій після під’єднання самоналаштовується і стає придатним до роботи. Комп’ютер визначає нове під’єднання за допомоги контрольного пристрою, що фіксує перепад напруги внаслідок під’єднання пристрою. До одного комп’ютера можна під’єднати до 127 пристроїв, тому виробники оснащують стандартні та периферійні пристрої USB- роз’ємами. У системному блоці USB-порти виведено на задню, передню та іноді на бічні стінки, сучасні клавіатури та монітори також можуть мати USB-порти. Якщо наявних портів бракує, тоді можна придбати USB-хаб (hub) і тримати його на робочому столі, або розмістити в певному відсіку корпусу системного блоку. Пристрої під’єднуються за допомогою USB-кабелів довжиною до 3-5 метрів.

 

Переваги USB-портів:

• Відсутність конфліктів між різними пристроями.

• Під’єднання/від’єднання пристроїв можна робити без вимикання комп’ютера.

• Можна створити просту мережу з двох комп’ютерів.
ЛЕКЦІЯ Діагностика інтерфейсів вводу-виводу

План.

Загальні відомості про порти вводу-виводу.

Послідовні порти.

Паралельні порти.

USB і 1394 (I.LINK) FIREWARE - нові інтерфейси вводу-виводу.

З'єднання комп'ютерів через порти RS232 (COM порти) та принтерний порт (LPT).

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)