АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок утворення і діяльності статутних органів Федерації, місцевих осередків та їхні повноваження

Читайте также:
  1. I. Оцінка викладацької діяльності вчителя щодо стимулювання пізнавальної самостійності учнів
  2. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  3. II. Порядок аккредитации
  4. II. ПОРЯДОК И МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНИЯ ЭКЗАМЕНА
  5. II. Порядок медицинского освидетельствования
  6. II. Порядок подачи заявки на участие в Конкурсе
  7. II. Порядок приема и увольнения
  8. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  9. III . Порядок присвоения квалификационной категории
  10. III. Миропорядок
  11. III. Порядок вынесения медицинских заключений во ВЛЭК ГА (ЦВЛЭК ГА)
  12. III. Сроки и порядок проведения Конкурса

 

5.1. Вищим керівним органом Федерації є Загальні збори, які вирішують усі основні питання діяльності Федерації, а саме:

- визначення організаційної структури Федерації;

- прийняття Статуту та внесення до нього змін і доповнень;

- обрання та відкликання Президенту Федерації, членів Правління Федерації;

- прийняття рішення про припинення (ліквідацію, реорганізацію) діяльності Федерації.

5.2. Кожний член Федерації має один голос на Загальних зборах.

5.3. Загальні збори збираються за необхідності, але не рідше одного разу на рік. Загальні збори вважаються правомочними, якщо в їхній роботі беруть участь не менш як 50 відсотків членів Федерації. Усі рішення Загальних зборів ухвалюються відкритим голосуванням більшістю у дві третини голосів учасників Загальних зборів.

5.4. Загальні збори очолює голова Зборів, який обирається учасниками Зборів.

5.5. Скликання зборів може ініціювати Президент Федерації, Правління Федерації або більшість членів Федерації. Про проведення Загальних зборів Президент Федерації заздалегідь повідомляє всіх членів Федерації. Рішення Загальних зборів оформлюється протоколом, який підписується головою Зборів.

5.6. У період між Загальними зборами постійно діючим керівним органом є Правління Федерації. Правління вирішує питання, що не належать до виключної компетенції Загальних зборів. Зокрема, Правління вирішує питання членства в Федерації.

5.7. Кількісний і персональний склад Правління визначається Зборами.

5.8. Засідання Правління вважається правомочним, якщо на ньому присутні більше половини членів Правління. Усі рішення на засіданнях Правління ухвалюються простою більшістю голосів. Засідання Правління протоколюються в разі необхідності. Протокол засідання Правління підписує Президент Федерації.

5.9. Правління очолює Президент Федерації. Президент Федерації здійснює керівництво поточною діяльністю Федерації.

5.10. У разі необхідності до проведення Зборів членів Федерації Правління може призначити тимчасового виконувача обов'язків Президента Федерації.

5.11. Президент Федерації підписує від імені Федерації будь-які документи, представляє Федерацію у відносинах з державними органами, іншими юридичними і фізичними особами, громадськими організаціями. Представницькі функції можуть бути делеговані і членам Правління Федерації.

5.12. Президент Федерації відповідає за збереження документації Федерації.

5.13. Підпис представника колективного члена на документах Федерації в разі необхідності може бути засвідчений печаткою відповідної юридичної особи, колектив якої є членом Федерації.

5.14. Місцеві осередки можуть створюватися за територіальним принципом та об'єднувати не менше ніж трьох осіб.

5.15. Місцеві осередки діють на підставі власного Положення (Статуту), яке не повинно суперечити Статуту Федерації та чинному законодавству України, схвалюється їх вищими керівними органами та затверджується Правлінням Федерації.

5.16. Місцеві осередки легалізуються в установленому законом порядку.

 

Джерела надходження і порядок використання коштів та іншого майна об'єднання, порядок звітності, контролю, здійснення господарської та іншої комерційної діяльності, необхідної для виконання статутних завдань

 

6.1. Федерація не отримує і не використовує будь-які кошти і майно.

6.2. Федерація не здійснює господарської та іншої комерційної діяльності, не є платником податків.

6.3. Контроль за діяльністю Федерації здійснюють компетентні державні органи відповідно до чинного законодавства України.

6.4. Федерація оприлюднює інформацію про свою діяльність, зміни складу органів та статутних документів в обсягах та в порядку, визначеному законодавством.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)