АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ____МЕТОДИЧНІ___ВКАЗІВКИ

Читайте также:

    МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ

    ЛЬВІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

     

     

    Кафедра техногенної безпеки

     

    ЗАВДАННЯ ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

    для виконання контрольної роботи

    з дисципліни „Пожежна профілактика технологічних процесів” для 3го курсу заочної форми навчання за спеціальністю №6.092801 „Пожежна безпека”

     

     

    Рекомендовано Вченою радою ЛДУБЖД МНС України

    для внутрішнього користування

     

     

    Львів 2008 р.

     

     

    Пожежна профілактика технологічних процесів.

    Завдання та методичні вказівки для виконання контрольної роботи слухачами факультету заочного та дистанційного навчання Львівського інституту пожежної безпеки. Львів, -2008,- 24 с.

     

    Укладачі:

    Павлюк Ю.Е., канд. техн. наук, начальник кафедри техногенної безпеки, полковник служби цивільного захисту

    Сукач Юрій Григорович, доцент кафедри техногенної безпеки, підполковник служби цивільного захисту

     

     

    Рецензент: Греков В.В. — заступник начальника ГУ МНС України в Львівській області, начальник управління з питань наглядово-профілактичної діяльності.

     

    Завдання та методичні вказівки написані у відповідності з робочою програмою предмету “Пожежна профілактика технологічних процесів”. Перелік теоретичних питань та задач, зазначених в них дає можливість слухачам факультету заочного та дистанційного навчання набути необхідних теоретичних знань для подальшого використання в практичній діяльності.

     

     

    Рекомендовано Вченою радою ЛДУБЖД МНС України

    для внутрішнього користування

    Протокол № від “___”___________ 2008 р.

     

    ЗАГАЛЬНІ____МЕТОДИЧНІ___ВКАЗІВКИ.

     

    Навчальним планом з дисципліни “Пожежна профілактика технологічних процесів” для слухачів факультету заочного та дистанційного навчання передбачено виконання контрольної роботи.

    Завдання на контрольну роботу складається із 100 варіантів (трьох теоретичних питань та практичного завдання). Дві останні цифри номера залікової книжки слухача визначають варіант завдання на контрольну роботу.

    Наприклад: номер залікової книжки 9243. Варіант завдання 43. За таблицею 1 та 2 визначаємо номери теоретичних питань: 33, 83 та практичного завдання 33.

    Таким чином, якщо номер залікової книжки 9243 завдання на контрольну роботу складається з теоретичних питань 33, 83 та 33 практичного завдання. Приклади виконання практичного завдання приведені в даних методичних рекомендаціях у додатках 1, 2 та 3.

    Перед виконанням контрольної роботи слухачу рекомендується ознайомитися з методичними вказівками, підібрати рекомендовану літературу та нормативні документи, вивчити програмний матеріал з використанням записів, зроблених на установчих заняттях.

    Контрольна робота повинна бути виконана в окремому зошиті розбірливим почерком, чорнилом або пастою чорного, синього або фіолетового кольорів та охайно оформлена. На кожній сторінці потрібно залишати поля не менше 30мм.

    Відповіді на питання слухачі повинні ілюструвати пояснювальними схемами, малюнками, кресленнями, які виконуються олівцем з урахуванням вимог та стандартів. Не допускаються скорочення слів у тексті та підписах до ілюстрацій.

    В кінці контрольної роботи необхідно вказати літературу та нормативні документи, що використовувалися.

    При виникненні труднощей в самостійному розв’язанні будь-якого питання або практичного завдання слухач може звернутися за консультацією до практичних працівників пожежної охорони, або до викладачів університету. Телефони для довідок:

    * 233-00-27 — кафедра техногенної безпеки ЛДУБЖД МНС України;

    * 233-05-44 — факультет заочного та дистанційного навчання ЛДУБЖД МНС України.

    Контрольна робота оцінюється з урахуванням глибини викладення матеріалу, самостійності виконання, уміння пов’язати теоретичний матеріал з практичною діяльністю пожежно-рятувальних підрозділів.

    Одержавши з університету перевірену роботу, слухач повинен уважно ознайомитись із заувженнями рецензента, внести в роботу необхідні виправлення, доповнення та бути готовим до захисту.

    Контрольна робота виконана не за своїм варіантом або з не повністю висвітленими питаннями та задачами до заліку не приймається.

    Вона повинна бути виконана повторно з урахуванням зауважень рецензента. На обкладинці нової роботи потрібно вказати “повторна” та направити в університет разом з першою роботою для розгляду.

     

     


    1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)