АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Частина 2. Робота в «StartCredit»

Читайте также:
  1. II. Контрольна робота.
  2. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  3. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  4. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  5. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  6. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  7. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  8. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  9. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  10. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  11. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  12. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.

2.1. Схема оформлення споживчого кредиту

№ п/п Етап оформлення Відповідальна особа/статус заявки
1. Заведення заявки: - Обрання параметрів продукту «Заявка на POS кредит» (сума, строк); - Введення даних Клієнта в ПЗ «StartCredit» (дані про особу Клієнта, дані про третю особу, дані про місце проживання та місце роботи); - Сканування документів клієнта (всі сторінки паспорту, ІПН) та прикріплення до Анкети фото, рахунку - фактури разом з документами Клієнта; - Відправлення заявки на розгляд. Кредитний фахівець «Заявка заведена»
2. Прийняття рішення по заявці: - Перевірка даних клієнта; - Прийняття рішення про погодження надання кредиту (із змінами параметрів продукту або без змін). Співробітник Департаменту ризик-менеджменту «Позитивне рішення» або «Відмова»
3. Ідентифікація Клієнта: - Перевірка документів Клієнта; - Ідентифікація Клієнта за даними, заведеними в заявці; - В разі невідповідності зміна статусу заявки на «Відмова» (в разі зміни параметрів за бажанням Клієнта – заведення нової заявки); - В разі відповідності та успішної ідентифікації зміна статусу на «Клієнт ідентифікований». Кредитний фахівець «Клієнт ідентифікований»
4. Формування пакету документів: - Формування пакету документів для оформлення кредиту (заява/оферта, анкета, графік платежів, довідка про умови кредитування та орієнтовну сукупну вартість кредиту, договір страхування (якщо Клієнт бажає оформити страховий продукт), квитанція для погашення кредитної заборгованості, договір добровільного страхування від нещасних випадків держателів платіжних карт Банку. Автоматизований процес «Угода відкрита»
5. Підписання договору на кредитування: - Копіювання та завірення копій документів Клієнта (оригінал Паспорту та ІПН); - Друкування та підписання пакету документів; - Сканування документів (перша сторінка Заяви (Оферти)), та прикріплення скан-копій до заявки. Кредитний фахівець/ «Угода підписана»
6. Видача кредиту: - Переказ кредитних коштів в організацію за рахунок кредиту. Автоматизований процес «Видані кошти»

 

2.2. Авторизація та основні елементи інтерфейсу «StartCredit»

 

До роботи в «StartCredit» допускаються тільки працівники Банку, які отримали персональні облікові записи та паролі для роботи. Отриманий пароль заборонено розголошувати або передавати іншим особам.

 

Для початку роботи в «StartCredit» необхідно ввести URL-адресу

https://startcredit.mbank.kiev.ua в адресну строку web-браузеру.

 

Перед початком роботи в «StartCredit» працівник Банку повинен ввести власний логін і пароль*

 

 

*Передача чи розголошення власного логіну і паролю третім особам заборонено.

 

Після входу в головному вікні відображається список наявних Заявок.

 

 

 

Основні елементи інтерфейсу:

 

 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
 

 

 


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)