АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Блок «Кредит»

Читайте также:
  1. Суть поняття «кредит»

Необхідно внести інформацію про магазин, вибрати бажаний кредитний продукт, строк кредитування згідно параметрів продукту, що вказані в п.1.1. Частина перша даної інструкції та додаткові послуги (страхування).

2.3.1.3. Блок «Товари»:

Необхідно внести інформацію по товарному чеку (номер та дата). Дані вносяться згідно інформації із рахунку – фактури, що видана представником магазину Клієнту.

Для додавання товару, що вказаний у рахунку – фактурі необхідно натиснути на кнопку «Додати товар». Натискати на дану кнопку необхідно для додавання кожної позиції товару, що вказаний у товарному чеку.

 

В дану форму необхідно внести інформацію:

- Група товару;

- Найменування моделі;

- Вартість товару;

- Кількість позицій даного товару.

Для додавання товару до Анкети необхідно натиснути «Ок».

Якщо вказані помилкові дані необхідно натиснути «Скасувати» та редагувати дані по товарам.

Перелік доданих товарів відображається в таблиці:

ВАЖЛИВО! Обов’язково необхідно повторно звірити суму, вказану у товарному чеку та в Анкеті Клієнта.

Далі необхідно заповнити поле початковий внесок (залежно від побажань Клієнта).

Сума кредиту автоматично буде підрахована ПК.

2.3.1.4. Блок «Контактна інформація Клієнта»:

Вимоги до заповнення контактної інформації:

- обов'язково має бути вказаний мінімум 1 (один) стаціонарний телефон (CDMA телефони стаціонарними не вважаються);

- у відповідних полях мають бути вказані відповідні телефони:

· в полі «Номер робочого телефону» - тільки робочий телефон Клієнта. Якщо телефон відсутній (наприклад, Клієнт не може вказати робочий телефон, то інший, що не має відношення до роботи Клієнта, в цьому полі вказувати заборонено, залишити не заповненим);

· в полі «Номер домашнього телефону» - тільки домашній телефон Клієнта (за адресою реєстрації або проживання).

- телефони контактних осіб: в першу чергу уточнювати телефони близьких родичів – чоловік/дружина/батьки, якщо немає – брат/сестра/діти, якщо немає – далекі родичі/друзі/колеги.

 

Для підключення Клієнту послуги «SMS - сервіс» необхідно натиснути галочку в чек – боксі поля «Підключити SMS - сервіс» та обов’язково вказати мобільний номер телефону для надходження повідомлень.

2.3.1.5. Блок «Дані про роботу»:

Вимоги до заповнення інформації блоку «Дані про роботу»:

Всі поля, що вказані в даному блоці обов’язкові для заповнення.

· Поле «назва компанії» - назва має бути вказано максимально коректно;

· Поле «ЄДРПОУ» - необхідно уточнювати у Клієнта код ЄДРПОУ організації, в якій працює Клієнт, якщо Клієнт надає таку інформацію, поле обов'язкове для заповнення. Якщо Клієнт ФОП, в даному полі має бути вказаний його ІПН, якщо працює на ФОП – ІПН ФОП, на якого працює Клієнт;

· Точно моє бути вказана галузь, форма власності, та приблизна кількість працівників;

· Адреса компанії;

· Спеціальність, категорія посади та стаж роботи мають максимально відповідати дійсності.

 

2.3.1.5. Блок «Дані про доходи»:

Вимоги до заповнення інформації блоку «Дані про доходи»:

· в полі «Основний дохід» - необхідно вказати тільки офіційний дохід з основного місця отримання доходу (заробітна плата, дохід від ФОП, пенсій). Якщо Клієнт ФОП або працює на ФОП, в комментарях необхідно вказати розширено вид діяльності ФОП.

· в полі «Опис основного доходу» - необхідно обрати чітке значення джерела отримання доходу;

· в полі «Додатковий дохід» - може бути вказаний неофіційний дохід за основним місцем роботи, офіційний дохід за суміцниством, здача в оренду власного майна, пенсія, або дохід від додаткової піприємницької діяльності.

· в полі «Опис додаткового доходу» - має бути чітко відображений значення виду додаткового доходу. Значення - «інше» в даному полі не обирається.

· якщо позичальний має декілька видів додаткового доходу або вид додаткового доходу не відповідає значенням поля «опис додаткового доходу», розмір такого додаткового доходу та його опис мають бути відображені в полях «інший додатковий дохід» та «опис додаткового доходу». В даному випадку опис додаткового доходу не вибирається з довідника, а вказується вручну та має відображати джерело надходження доходу (наприклад, якщо Клієнт додатково неофіційно працює на себе, необхідно вказати, чим саме займається, як давно, періодичність надходження доходів).

· поле «Підтвердженний дохід» - заповнюється тільки в тому випадку, якщо Клієнт надав довідку про доходи. В даному полі необхідно вказувати середнє значення доходу після всіх відрахувань згідно довідки про доходи. Якщо поле «Підтверджений дохід» заповнено, поле «номер довідки про доходи» обов’язкове для заповнення.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)