АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основна частина роботи

Читайте также:
  1. C) Решітчата і основна
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. I. Основная
  4. II Методика виконання курсової роботи.
  5. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  6. II. ОСНОВНАЯ ЦЕЛЬ СОЕДИНЕННЫХ ШТАТОВ АМЕРИКИ
  7. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI Поточний контроль виконання роботи
  12. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.

Основна частина курсової роботи складається з розділів і підрозділів. Кожен розділ починають з нової сторінки. Основному тексту може передувати передмова з коротким описом вибраного напрямку досліджень.

 

У кінці кожного розділу обов’язково подаються стислі висновки, які потім у розширеному вигляді будуть вміщені у загальних висновках.

У висновках до теоретичного розділу, після детального аналізу стану розробки проблеми, подаються основні терміни та дефініції, що прийняті за робочі в цьому дослідженні.

У практичному розділі до висновків виносяться головні положення й узагальнення, до яких студент доходить на основі власного аналізу практичного матеріалу із залученням теоретичних концепцій, обраних для дослідження в теоретичному вигляді.

 

Розділ у науковому дослідженні не може завершуватися посиланням чи цитатою, оскільки наприкінці має бути поданий власний висновок студента щодо головних теоретичних і практичних аспектів роботи.

 

Ідеальне співвідношення теоретичного й практичного розділів у курсовій роботі має бути 1:1, або аналіз практичного матеріалу може трохи (на 10-20%) переважати.

Виклад матеріалу в основній частині підпорядкований провідній ідеї, чітко визначеній і сформульованій автором у назві роботи.

Під час переходу від одного до іншого аспекту проблеми намагаємося уникати перехідних конструкцій на зразок “тепер розглянемо…”, “а далі звернемося до вивчення…” тощо.

Висновки (2-3 сторінки)

Викладаються найбільш важливі наукові й практичні результати, одержані в роботі, які повинні містити розв’язання проблеми, сформульованої в пунктах “Вступу” та “Мета й завдання”. На кожне із завдань має бути запропоноване вирішення у висновках дослідження.

У першому абзаці висновків коротко формулюється стан розробки питання в науці. Потім наводяться факти, що становлять наукову новизну дослідження. Далі містяться результати, отримані в практичному розділі, які репрезентують один із можливих аспектів розв’язання аналізованої в курсовому проекті проблеми.

У висновках необхідно наголосити на якісних і кількісних показниках здобутих результатів, обґрунтувати достовірність результатів, викласти рекомендації для їх використання.

 

Ніколи не використовуємо слово “висновки” у висновках до роботи чи її частин. У процесі узагальнення результатів намагаємося уникати багатослівності, що не вказує на конкретні результати роботи, наприклад, не пишемо речень на зразок: “Можна наводити ще багато інших особливостей тележурналістики, однак уже зазначених моментів достатньо, щоб зрозуміти, що у випадку з теленовинами ми маємо особливий тип телепрограм…”.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)