АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сторінки щоденника

Читайте также:
  1. Зразок щоденника для виконання практичних робіт
  2. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  3. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  4. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  5. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  6. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  7. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  8. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  9. Зразок щоденника для лабораторних робіт
  10. Параметри сторінки
  11. Створення Web-сторінки

Градус забуття над прірвою реалій

Незабутній той момент, коли повіки закриваються від задоволення. Коли душа тріпоче десь там, аж під небесами.

О.А.


Сторінки щоденника

І чому ж все як завжди? Нестерпно відчувати одне і те саме постійно. Тоді навіщо люди живуть і переживають за одне і те ж саме?.. Це для мене незрозуміло. Взагалі. Навіщо години смутку і миті печалі над своєю долею? За які гріхи людям жалоба? Чому все так гармонійно поєднано? Злим людям надається добро, а добрим – зло. І де ж справедливість? Добре, згідна, її не існує. Тоді я живу дарма? Я ж, здавалось би, борець за справедливість, а мені і не надається ні краплі цього почуття небесами. За що таке я караюсь, в яке провалля мені впасти, щоб заробити прощення? О, ні. Мені не дано зрозуміти силу думки забуття страждань і болі, силудумки забуття віршів і прози.

Сила – це те, що мені не дано. Взагалі, я не можу цього зрозуміти. Як так просто можна забувати свої нещастя, незгоди і просто жити далі? Неможливо. Викидати минуле в небуття і зникати в пітьмі. Все, що я зараз пишу настільки маячня, що мені аж страшно іноді приймати цю шаленість думки. Ох, почитати би мій минулий щоденник, скільки там переживань і страждань, сліз і болі… Навіщо ж тоді взагалі писати? Куди потім піде ця пуста трата паперу і чорнила?

Ал мені дійсно страшно відкриватись комусь… Так не хочеться, щоб хтось так само заліз в душу, як сьогодні. Це вторгнення у мій особистий простір, у моє особисте життя, особисті думки, переживання і почуття. Це дійсно до болі неприємно, коли хтось от так залазить в душу насильно, не питаючи дозволу. Не усвідомлюючи, що може зробити мені боляче, неприємно і пусто. Цього не усвідомлюють. Просто не розуміють, що мені дійсно пусто стає потім, таке відчуття виникає, ніби вирвали шмат душі, або взагалі її забрали. А вони і не зрозуміють, бо самі не переживали. А не зрозумієш, доки не переживеш, так вже склалося. Хочу бути завжди вільною. Так, хочу! Та чому ж не виходить? Чому ж доля розпоряджається мною інакше? Я сама хочу бути розпорядником своєї долі, своєї душі. За що ж такі несправедливості? Не розумію. І взагалі, навіщо щось розуміти, жити з нерозумінням життя? Я сама себе вже погано розумію, не те що життя і долю. Тільки звідки взагалі це нерозуміння з’явилось? Нічого не розумію. Ну от, знову нерозуміння. І нічого не зміниться від того, що я висплюсь нарешті. Не зміниться, тому що все завжди якщо і змінится, повртається назад. Недосконалий світ. І скільки ще недосконалостей… Впринципі, це здавалось би нічого… {перервана думка, яку вже не повернути}

Мені холодно. Це не залежить від температури повітря чи тіла. По-моєму, це стан душі. Чи не так?

Я вчора була неправа, говорячи, що світ незмінний. Все змінюється, все. Кожну секунду, кожної миті. Час! Коли ще буде дата 09.04.2014?

Змінюється і відношення. Не можна бути разом, не люблячи. Але якщо існує прив’язаність, дуже сильна, то неможливо щось змінитию Хоча, її можна перебороти, але це дуже важко. Я скажу більше, це майже неможливо. Може спробувати? Але я так ще хочу відчути як його губи торкаються мого плеча, як мої пальці сплітаються з його, як його обійми поглинають мене, як його пальці тонуть в моєму волоссі, як його плечі тримають мою втому. Як його слова пестять мене, як його погляд проникає глибоко, так, що можна втопитися, не вижити, як його очі виймають з мене душу, виймають серце і всю прив’язаність. Хочеться знову втопитися у обіймах і цілунках. Хочеться поглинутись у відчуття потрібності, без пустоти, яка нагнітає мене щоночі. Яка душить мене своєю вторгненістю і пустими квінтами. Це хіба любов, коли готова віддати за нього життя? Тоді, чи можна любити двох? Нічого не розумію, нічого. Чи може я знову буду відрікатись від усього? Ні, не буду. Та чи можна любити обох?

Обох відразу?


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)