АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мита і збори з користувача, вантажний автотранспорт

Читайте также:
  1. Автотранспортные подразделения
  2. БУДІВНИЦТВА ТА АВТОТРАНСПОРТУ» З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ УЧНІВ 31
  3. Добровільне страхування автотранспорту
  4. Обмеження на рух, вантажний автотранспорт
  5. Особенности трассирования вскрывающих трасс при автотранспорте.
  6. Повідомлення учасників про загальні збори
  7. Податки та збори
  8. Порядок прийому автотранспортних засобів.
  9. Річний об’єм виробництва і кількість виробничого персоналу автотранспортного підприємства
  10. Сборы за проезд иностранных автотранспортных средств по дорогам России
  11. Стаття 159. Загальні збори акціонерів

Користуватися віньєткою обов'язково по всій мережі національних автомобільних доріг, за винятком муніципальних доріг в населених пунктах. Величина тарифів залежить від категорій автотранспортних засобів і від категорії екологічного стандарту Євро.

Існують три наступні категорії автотранспортних засобів

 

Категорія 1: всі вантажні транспортні засоби більш ніж з двома осями, включаючи комбіновані автотранспортні засоби, моторизовані крани, спеціальні причепи для перевезення негабаритних вантажів, спеціалізовані автотранспортні засоби з максимально дозволеним вагою ³ 12 т.

Категорія 2: всі вантажні транспортні засоби з двома осями, включаючи комбіновані автотранспортні засоби, моторизовані крани, спеціальні причепи для перевезення негабаритних вантажів, спеціалізовані автотранспортні засоби з максимально дозволеним вагою <12 т.

Категорія 3: всі автотранспортні засоби з максимально дозволеним вагою £ 3,5 т.

 

Тарифи з 1 січня 2013 року (в євро)

Автотранспортні засоби Евро 0, 1, 2 Валюта - евро
Категорія 1 день  
  неділя  
  місяць  
  рік  
Категорія 2 день  
  неділя  
  місяць  
  рік  
Категорія 3 день -
  неділя  
  місяць  
  рік  

 

Автотранспортні засоби Евро 3, 4, 5 и ЕЕV (транспортні засоби підвищеної екологічної безпеки) і майбутні категорії Євро Валюта - евро
Категорія 1 день  
  неділя  
  місяць  
  рік  
Категорія 2 день  
  неділя  
  місяць  
  рік  
Категорія 3 день -
  неділя  
  місяць  
  рік  

Відповідальними за перевірку оплати віньєтки іноземними водіями є спеціальні підрозділи («Дорожні збори і дозволу») інспекції «Республіканська дорожня інфраструктура» та дорожня поліція.

Розповсюдження та продаж віньєток.

Віньєтки можна придбати в Центральному директораті, в регіональних офісах інспекції «Республіканська дорожня інфраструктура», а також на заправних станціях OMV, Petrol, Shell, в поштових відділеннях та офісах банку CZI. Також віньєтку можна придбати в пунктах продажу, які цілодобово працюють на прикордонних переходах, і вказані знаком «Road Charging Point»

На території Болгарії віньєтки продаються за болгарські леви, але на всіх наступних прикордонних переходах віньєтки можна купити за болгарські леви, євро або долари США.

Віньєтка складається з двох частин. Перша частина - наклейка - стікер, наклеюється в нижньому правому куті лобового скла, друга частина повинна зберігатися у водія.

Термін дії віньєтки:

- Денна віньєтка діє протягом дня, зазначеного в віньєтці;

 

- Тижнева віньєтка діє протягом семи послідовних днів, включаючи день продажу;

- Віньєтка терміном дії на місяць діє до того ж дня наступного місяця. Якщо цей день відсутня, (тобто 31 число), то віньєтка діє до останнього дня наступного місяця.

- Річна віньєтка діє з 1 січня поточного року до 31 січня наступного року (тобто 13 місяців)

Особливі випадки:

Якщо при виїзді з країни з'ясовується, що термін дії віньєтки минув, водій повинен придбати віньєтку, щоб покрити період з моменту закінчення терміну дії віньєтки (але не менше вартості віньєтки для мінімального періоду відповідної категорії автотранспортного засобу)

Тягачі, призначені для буксирування напівпричепів, вважаються автотранспортним засобом для перевезення вантажів більш ніж з двома осями (незважаючи на існуючу кількість осей). Для таких АТС повинні купуватися віньєтки як для автотранспортних засобів 1 категорії, незалежно від того, буксирує чи тягач напівпричіп чи ні

Якщо вантажний автомобіль з двома осями буксирує причіп, користувач зобов'язаний придбавати додаткову віньєтку для тієї ж категорії автотранспортного засобу (категорія 2), незважаючи на кількість осей причепа. Термін дії цієї додаткової віньєтки повинен бути таким же, як і у віньєтки на автомобіль.

Якщо наклейка - стікер пошкоджена через дефект, або якщо лобове скло розбите, водієві може бути видана віньєтка безкоштовно, якщо він пред'явить другу частину віньєтки. Термін дії віньєтки такий же, що і у оригіналу.

Міст через Дунай (тарифи на 01.01.2009)

Збори справляються за проїзд по мосту через Дунай між містами Rousse (Болгарія) і Giurgiu (Румунія):

Автотранспортні засоби максимально допустимим вагою:

 

 

Автотранспортні засоби максимально допустимим вагою:  
- 3т. або менше 6 евро
- більше 3,5т. и менше 7,5 т. 12 евро
- 7,5 т. и менше чим 12 т 18 евро
- 12 т. або більше (максимальна кількість осей 3) 25 евро
- 12 т. або більше (мінімальна кількість осей 4) 37 евро

 

Примітка: збори справляються до перетину моста в напрямку Giurgiu з усіх автотранспортних засобів, незалежно від країни реєстрації.

Джерело: МСАТпо інформації AEBTRI, січень 2013

Тарифи з 1 січня 2013 року (в євро)

Джерело інформації: МСАТ за інформацією AEBTRI, січень 2013

 

 

Турція

Столиця-Анкара

Офіційна мова-турецька

Валюта-Нова Турецька Ліра


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)