АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ok: queued as 7083DB822

Читайте также:
  1. By sstzn.tzn.lab.krmk (Postfix) with SMTP id 7083DB822

Рисунок 6(сервер вказує ідентифікатор листа в черзі повідомлень на відправку)

7.10. Використовуючи програму-клієнт віддаленої реєстрації PUTTY, виконав віддалене підключення за протоколом Telnet до 110-го порту навчального поштового сервера sstzn.tzn.lab.krmk, як показано на рисунку7:

 
 

 


7.11. У відповідь на привітання поштового РОР3-сервера +OK Dovecot ready за допомогою команди USER <ім’я користувача> виконав авторизацію користувача-отримувача, обліковий запис якого є на поштовому POP3-сервері. Параметр ім’я користувача обирається за шаблоном L -student N @ домен лабораторії, де L – номер лабораторії (приміщення), де проводиться лабораторна робота, а N - номер Власного робочого місця, домен лабораторії - обирається noc.lab.krmk для лабораторії НОЦ, або tzn.lab.krmk - для лабораторії ТЗН. Наприклад:

USER 10-student30@noc.lab.krmk

 

Результатом вдалої авторизації має бути повідомлення сервера(Рисунок 8):

+OK

Рисунок 8(Результат вдалої авторизації)

 

7.12. За допомогою команди PASS <пароль> ввів пароль на доступ до поштової скриньки користувача-отримувача, обліковий запис якого є на поштовому POP3-сервері. Параметр пароль обирається за шаблоном L -s N, де L – номер лабораторії (приміщення), де проводиться лабораторна робота, а N - номер Вашого робочого місця. Наприклад:

 

PASS 10-s30

 

Результатом вдалої авторизації має бути повідомлення сервера(Рисунок 9):

+OK Logged in.

Рисунок 9(Результат вдалої авторизації)

7.13. За допомогою команди STAT отримав кількість повідомлень у поштовій скринці користувача та загальний об’єм у байтах цих повідомлень. Наприклад:

STAT

 

Результатом вдалого виконання команди має бути повідомлення сервера(Рисунок 10):

+OK 1 332

 

За допомогою команди LIST отримав список пронумерованих повідомлень у поштовій скринці користувача та об’єм у байтах кожного з цих повідомлень. Наприклад:

 

LIST

 

Результатом вдалого виконання команди має бути повідомлення сервера(Рисунок 10):

+OK 1 messages:

1 332

.

Рисунок 10(Кількість повідомлень у скринці та список пронумерованих повідомлень у поштовій скринці користувача і об’єм у байтах кожного з цих повідомлень)

7.14. За допомогою команди RETR <номер повідомлення> отримав повідомлення з навчального поштового сервера та вивів його зміст на екран. Параметр номер повідомлення приймає значення зі списку номерів повідомлень, що доступні для читання в поштовій скринці користувача на поштовому сервері. Наприклад:

RETR 1

 

Результатом вдалого виконання команди має бути відображений на екрані вміст отриманого листа(Рисунок 11):

+OK 332 octets

Return-Path: <10-student25@noc.lab.krmk>

X-Original-To: 10-student30@noc.lab.krmk

Delivered-To: 10-student30@noc.lab.krmk

Received: from 10-student25.noc.lab.krmk (10-computer25.noc.lab.krmk [10.16.0.25])


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)