АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Профіль користувача - особиста картка

Читайте также:
  1. The Graphical User Interface (Графічний Інтерфейс Користувача)
  2. Вивчення теми «Алюміній» у загальноосвітній і профільній школах
  3. Мита і збори з користувача, вантажний автотранспорт
  4. Обчислення в запитах СУБД MS Access (формули, вбудовані функції, функції користувача).
  5. Профіль підготовки «Художня обробка матеріалів»

Профіль дозволяє розмістити додаткову інформацію про себе і прикріпити свою фотографію.

Для того щоб потрапити на сторінку редагування користувальницького профілю, необхідно перейти за посиланням, містить ваше ім'я та прізвище у правому верхньому кутку Головної сторінки сайту(рис 2.1).

рис.2.1

 

Всі відомості про користувача сайту містяться в його особистій картці. У вкладці, «інформація про» студент може переглянути інформацію про себе в такому вигляді, як її бачать інші користувачі сайту (рис. 2.2).

 

 

рис.2.2

При необхідності на цій сторінці можна змінити свій пароль. Увага! Дана операція заборонена адміністратором. Вкладка «Про мене» дозволяє змінювати інформацію про користувача (рис. 2.3). Більшість полів інтуїтивно зрозумілі, але деякі вимагають особливої уваги (при їх заповненні зверніться до довідковій системі Moodle, натиснувши на піктограму ).

 

рис. 2.3

 

Поля, виділені червоним кольором або помічені червоною зірочкою, обов'язкові для заповнення. При заповненні студентом полів «Ім’я»,«Прізвище» псевдоніми, абревіатури, ніки неприпустимі. В системі забороняється розміщення рекламної та іншої інформації, не має відношення до навчання!

В особистому профілі в поле «Зображення користувача» необхідно розмістити свою фотографію (за допомогою кнопки «Обзор»), яка буде відображатися у форумі, профілі, списку он-лайн користувачів.

· 0 Бажано, щоб фотографія була розміром 100x100 пікселів, інакше система сама виконає обрізку зображення до потрібних розмірів.

· 0 Використання аватарок в системі дистанційного навчання не допускається!

· 0 Не рекомендується вносити зміни в поля, назви яких незрозумілі.

Після заповнення не забудьте натиснути кнопку «Зберегти».

Користувач в будь-який час може відредагувати інформацію про себе.

Для повернення на Головну сторінку сайту системи дистанційного навчання Фізика+ натисніть посилання Фізика, розташовану в області навігаційної смуги (рис. 2.4).

рис. 2.4

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)