АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Робота з інтерактивними елементами

Читайте также:
  1. II. Контрольна робота.
  2. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  3. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  4. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  5. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  6. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  7. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  8. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  9. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  10. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  11. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.
  12. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.

 

Інтерактивні елементи дозволяють акцентувати увагу студентів на окремих фрагментах досліджуваного матеріалу, перевірити рівень знань, організувати взаємодію студентів один з одним і з викладачем.

До них відносяться: лекції, робочі зошити, завдання різних типів, глосарії (словники по курсу), форуми, чати, опитування, тести.

2.5.1. Лекція

 

Для переходу до потрібної лекції слід клацнути мишею по її назві.

Лекція являє собою послідовність сторінок навчального матеріалу. В кінці кожної сторінки лекції звичайно задаються контрольні питання, за відповіді на які нараховуються бали. Уважно вивчайте матеріали сторінок лекції перед відповіддю на поставлені питання.

В залежності від правильності відповіді за допомогою кнопки здійснюється перехід на наступну сторінку або повернення на поточну сторінку. У разі неправильної відповіді бали за неї не нараховуються.

Приступаючи до роботи з цим ресурсом, уточніть в Методичних рекомендаціях студенту, які лекції є оцінюваними, а які ні.

Для кожної лекції викладач може встановити строки вивчення навчального матеріалу. Викладач встановлює можливість проходження лекції кілька разів. Якщо при наступній спробі вивчити лекцію з'являється вікно «Ви не можете пройти заново цю лекцію», то в цьому випадку повторне проходження лекції буде неможливим. За допомогою кнопки «Повернутися до <назва курсу>» можна здійснити перехід на сторінку дистанційного курсу.

 

2.5.2 Робочий зошит

 

Робочий зошит призначений для самостійного виконання студентами переліку завдань, сформованого викладачем. Для виконання завдань натисніть на кнопку «Працювати з зошитом» і у вікні редактора, по черзі копіюючи питання (завдання) і відповідаючи на них, заповніть робочий зошит. Після заповнення зошити натисніть кнопку

або , якщо не хочете зберігати внесені зміни.

 

2.5.3. Завдання

 

Завдання дозволяють викладачеві ставити задачу, яка вимагає від студентів підготувати відповідь у вигляді тексту або файлів різних форматів (у разі якщо завдання містить кілька файлів, то необхідно зібрати всі файли в один документ, наприклад зображення в документ.doc або. odt, або в один zip-архів).

Завдання зазвичай оцінюються викладачем. Викладач може також написати свій відгук на надіслану студентом роботу.

У дистанційному навчальному курсі можуть розміщуватися завдання різних типів.

З відповіддю у вигляді тексту - для виконання завдання такого типу потрібно натиснути кнопку «Редагувати моя відповідь», після чого в полі введення необхідно набрати текст відповіді і натиснути кнопку або якщо не хочете зберегти внесені зміни.

З відповіддю у вигляді файлу - в тексті завдання вказані вимоги, згідно з якими необхідно оформити відповідь. Завдання може бути виконане у різних програмах і висилається викладачеві на перевірку у вигляді окремого файлу з допомогою кнопки «Обзор». Після завантаження файлу натисніть кнопку «Відправити». Викладач перевірить і прокоментує виконане завдання і виставить оцінку.

Увага! Файл з відповіддю в даному типі завдання не може бути повторно відредагований після перевірки викладачем.

Форматы файла:Microsoft Office (*.doc, *.xls, *.ppt), Open Office Write Open Document Format (*.odt), Adobe Portable Document Format (*.pdf), Web-сторінки (*.htm, *.html), зображення (*.jpg, *.bmp, *.gif) и др.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)