АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Івано-Франківськ –Попрад – Братіслава (2 ночі) – Прага – Івано-Франківськ

Читайте также:
  1. Будапешт – Вена – Прага – Нюрнберг - Карловы Вары – замок Сихров – Дрезден – Южная Чехия
  2. Вечерняя Прага на теплоходе с ужином и музыкой
  3. День Моравский Красс - Прага
  4. День Прага
  5. День Прага - Карловы Вары
  6. Івано-Франківськ
  7. Івано-Франківськ
  8. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК – МАНЯВА – ЯРЕМЧЕ – БУКОВЕЛЬ – ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
  9. Прага – Карловы Вары – Дрезден-Мейсен –Роттенбург об –дер -таубер-Париж – Реймс – Люксембург – Мюнхен - Вена
  10. Прага-Дрезден-Берлин

Вартість туру: 2100 грн.

Дати туру: 30.04 – 04.05.2014

Івано-Франківськ –Попрад – Братіслава (2 ночі) – Прага – Івано-Франківськ

На період туру відкривається словацька віза!

МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОЇ МУЛЬТИВІЗИ!

1 день 30.04 О 00:00 – виїзд із Івано-Франківська. Нічний переїзд по території України та Словаччини.
2 день 01.05 Сніданок у придорожньому кафе (самостійно). Прибуття до м. Попрад біля 10:00. Вільний час. Пропонуємо на вибір: Ø Рекомендуємо відпочинок у Аквапарку AQUACITY POPRAD (20 євро) -http://www.aquacity.sk/. УВАГА: НЕ ЗАБУДЬТЕ РЕЧІ ДЛЯ КУПАННЯ!!! Центр "Aquacity" Попрад пропонує вам повноцінний відпочинок. Вода в його басейнах цілий рік прогріта до температури +30 +38 градусів, так що купатися тут можна і взимку. Для вас діють як криті, так і відкриті басейни, безліч водних атракціонів, дитячі майданчики, сауни, бари та кав'ярні. Відкрито також велнес-центр з інгаляційними кабінетами, лікувальними масажними ваннами і сніжною печерою. Aquacity Попрад - ймовірно, одне з кращих місць для спокійного відпочинку. Ø Факультативно пропонуємо відвідати екскурсію «Спішська Собота + Белянська печера». Ви побачите стару частину міста Попрад – столиці Високих Татр, з її найцікавішими пам’ятками архітектури. А далі вирушаемо до Белянської печери – перлини Національного парку Високі Татри. Ми зможемо помилуватися водоспадами з відкладень шаруватого кальцію, пагодними сталагмітами, басейнами та іншими печерними декораціями. Переїзд до Братислави. Поселення у готель. Вільний час. Нічліг у готелі 3* у Братислави.
3 день 02.05 Сніданок. Братислава - гостинна маленька столиця, єдина столиця в світі, що граничить відразу з двома державами - Австрією та Угорщиною. Тут можна добре і недорого провести відпустку, поїздка в це місто обов'язково залишить про себе приємні спогади. Починаємо огляд міста з Братиславського замку - Граду. Не обійдемо увагою і Кафедральний собор святого Мартіна. Тут угорські правителі проходили обряд коронації. Далі пройдемось центральною, колись Ринковою, площею та побуваємо на Францисканській площі та помилуємося палацом Мірбаха, побудованому в стилі рококо. Вільний час. Рекомендуємо факультативну екскурсію до Відня (30 євро).Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне... Його по праву називають серцем Європи. Як колишня столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно - собор святого Стефана - духовний символ історії і долі Австрії. Нічліг у готелі 3* у Братіславі.
4 день 03.05 Ранній сніданок. Виселення з готелю. 07:30 – переїзд до Чехії. Прибуття в Прагу. Оглядову екскурсію по Празі починаємо зі Староміської площі, Карлового мосту, Празького граду - фортеці, яка досі зберегла свою середньовічне планування. Тут знаходиться палац Шварценберг-Лобковіц, в якому зараз розташований Військово-історичний музей, Штернбергський палац з Національною галереєю і прекрасний архієпископський палац 16 століття. Також ми побачимо Астрономічний годинник або Празький Орлой, Карлів університет та Вацлавську площу. Вільний час для шопінгу або додаткових екскурсій. Рекомендуємо прогулянку на кораблику по Влтаві (25 €). На кораблику є дві палуби: нижня з панорамними вікнами, яка опалюється в холодний період – на ній знаходиться ресторан в якому пропонується обід – шведський стіл, та верхня – відкрита. Для бажаючих екскурсія – «Співаючі фонтани» (20 €). Пропонуємо провести вечір «В гостях у чеського пивовара» (25 євро/дор., 20 євро/дит. до 18 років). У вартості трапеза з національних страв та кухоль справжнього чеського пива (на вибір серед запропонованих видів). Орієнтовно 23:00 – виїзд з міста. Повернення до України. Нічний переїзд по території Чехії, Польщі та України.
5 день 04.05 Орієнтовний час прибуття до Івано-Франківська – 08:00.

У вартості туру:

· проїзд автобусом євро класу по маршруту;

· проживання в готелі (дво-, тримісне розміщення);

· сніданки (після ночівлі у готелі);

· екскурсії згідно програми;

· супровід керівника групи;

· медичне групове страхування;

Додатково оплачується:

· Консульський збір 35 Євро;

· Додаткове харчування;

· Проїзд в громадському транспорті;

· Особисті витрати.


Ø Оплата здійснюється в гривнях за фіксованим курсом на день оплати.

Ø Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене.

Ø Вартість факультативних програм складається з вартості вхідних квитків та/або транспортного обслуговування та/або послуг гіда та/або резервації. Вартість оплачених та невикористаних послуг не повертається!

Ø У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)