АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Умови перевезення масових вантажів маршрутами з місць навантаження. Показники маршрутизації

Читайте также:
  1. S0. Умови спадкування
  2. А) Передумови квантової теорії
  3. АБСОЛЮТНІ І ВІДНОСНІ ПОКАЗНИКИ
  4. Аналізуючи спірограму обстежуваного Р., 25 років чоловічої статі виявили наступні показники. Який з визначених показників не відповідає нормі?
  5. Б) за умови нееластичного попиту
  6. Базисні умови зовнішньоекономічних договорів (контрактів) купівлі-продажу (поставки)
  7. В Сумській області створені всі умови для збільшення обсягів його виробництва, оскільки в області створенні всі умови і науково – технічна база для цього.
  8. В. Показники оцінки фінансової стійкості
  9. Вакуумні деаератори, будова, схеми розміщення. Основні показники роботи.
  10. Визначення координат загального центру маси штучних вантажів і його допустимі відхилення
  11. Від чого залежать терміни доставки вантажів? Привести розрахункову формулу. Заходи по прискоренню доставки вантажів.
  12. Водокористування: суб'єкти, види і порядок. Умови скидання зворотних вод у водні об'єкти, юридична допомога адвоката у таких справах.

Масові вантажі перевозяться маршрутами.

Маршрутом з місця навантаження називається состав поїзда встановленої маси або довжини, який сформований відповідно вимог ПТЕ та плану формування поїздів (ПФП) із вагонів, які завантажені одним або декількома відправниками на одній або декількох станціях прийому до перевезення на адресу одного або декількох одержувачів на одну або декілька станцій призначення, який проходить хоча б одну технічну станцію без переробки.

Маршрути з місць навантаження вантажів по умовам організації діляться на 3 основні групи:

1. Відправницькі – навантажені одним вантажовідправником на станції навантаження однорідним вантажем на адресу одного одержувача та на одну станцію вивантаження, який проходить хоча б одну технічну станцію без переробки.

2. Ступінчаті – навантажені різними вантажовідправниками на адресу одного вантажоодержувача.

3. Кільцеві – здійснюються постійними составами, які повертаються на ту ж саму станцію у порожньому або навантаженому стані.

За дальністю перевезення маршрути бувають:

- Сітьові (які перевозять вантаж в межах декількох залізниць);

- Місцеві (на одній залізниці).

 

Показники маршрутизації:

1. Рівень маршрутизації (визначається для вантажу і станції). Показує який відсоток вантажопотоку організований у відправницькі маршрути.

Кван=

Кст=

2. Середня маса нетто маршруту (для станції, дирекції, залізниці)

= , т

3. Середній состав маршруту

= , ваг

4. Середня дальність перевезення вантажів маршрутами

= , км

 



1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)