АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КАРТА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА. з науки «Міжнародне економічне право» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II Методика виконання курсової роботи.
  3. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  4. III. Требования к картам
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. V. РАЗВИТИЕ ФИЛОСОФСКИХ ИДЕЙ ПОСЛЕ ДЕКАРТА
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  12. VIІ Поточний контроль виконання роботи

з науки «Міжнародне економічне право»
для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр

напряму підготовки 6401 «Правознавство»

Денна форма навчання

№ та темасемінарського (практичного) заняття Форма самостійної роботи студента Види семінарських (практичних) занять* Максимальна кількість балів
За систематичність і активність роботи на семінарських (практичних) заняттях
 
Тема 1. Поняття та предмет міжнародного економічного права   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу. Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-розгорнута бесіда.    
Тема 2. Джерела міжнародного економічного права   Попередня підготовка з визначених питань. Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка доповідей. Завчасна підготовка за визначеними питаннями. Семінар-розгорнута бесіда.    
Тема 3. Принципи міжнародного економічного права   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу. Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-дискусія.    
Тема 4. Держави як суб’єкти міжнародного економічного права   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-дискусія з елементами аналізу.    
Тема 5. Міжнародні економічні організації   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка доповідей.   Семінар-розгорнута бесіда.    
 
Тема 6. Транснаціональні корпорації (ТНК) і міжнародно-правове регулювання їх діяльності   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Опрацювання проблемних ситуацій. Підготовка конкретних пропозицій щодо розв’язання поставленої проблеми. Аналіз конкретної виробничої ситуації (з можливою підготовкою аналітичної записки).   Семінар-розв’язання проблемних завдань    
Тема 7. Договори в регулюванні міжнародних економічних відносин   Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка доповідей. Підготовка домашнього завдання. Відпрацювання виконання конкретних операцій. Семінар-розгорнута бесіда.    
Тема 8. Міжнародні економічні спори і правові способи їх розв’язання   Завчасна підготовка за визначеними темами. Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка доповідей. Підготовка домашнього завдання. Семінар-ділова гра  
Тема 9. Міжнародне торговельне право і СОТ Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка конкретних пропозицій щодо розв’язання поставленої проблеми. Аналіз конкретної виробничої ситуації (з можливою підготовкою аналітичної записки).   Робота в малих творчих групах. Семінар-розгорнута бесіда.  
Тема 10. Міжнародне митне право Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-розв’язання проблемних завдань    
Тема 11. Міжнародно-правове регулювання валютно-фінансових і кредитних відносин Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-дискусія.    
Тема 12. Міжнародне інвестиційне право Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-дискусія.    
Тема 13. Міжнародне транспортне право Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Підготовка доповідей (з можливим використанням мультімедійних засобів) Семінар-конференція.  
Тема 14. Міжнародно-правове регулювання промислового, сільськогосподарського і науково-технічного міжнародного співробітництва Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-розгорнута бесіда.  
Тема 16. Правове регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні   Опрацювання теоретичних основ прослуханого лекційного матеріалу Вивчення окремих питань, що передбачені для самостійного опрацювання. Підготовка до семінарського заняття. Семінар-дискусія з елементами аналізу.  
   
Усього балів за роботу на семінарських (практичних) заняттях  
За виконання модульних (контрольних) завдань**
Модуль Підготовка та написання модульної контрольної роботи (один модуль – 10 балів або 2-а модулі кожен по 5 балів)
Усього балів за модульний контроль  
За виконання індивідуальних завдань***
Види індивідуальних завдань
1. Аналітичний (критичний) огляд наукових публікацій (статей, монографій) за заданою тематикою.  
2. Пошук, підбір та огляд літературних та нормативно-правових (міжнародних та національних) джерел за заданою тематикою.  
3. Написання реферату (есе) на задану тему.  
4. Підготовка презентації (в т.ч. мультимедійної) за заданою тематикою.  
5. Підготовка поетапних схем (таблиць) з висвітлення (розкриття) питань за заданою тематикою  
6. Аналітичне опрацювання і перевірка отриманих знань та навичок внаслідок виконання інших видів індивідуальних завдань шляхом складання з їх тематики проблемних (практичних, теоретичних тощо) завдань (практичних ситуацій) та/або тестових завдань та їх розв’язання.  
Усього балів за виконання індивідуальних завдань  
Разом балів за СРС  

 

* Види семінарських (практичних занять) затверджуються робочою навчальної програми науки (дисципліни).

** Кількість модульних (контрольних) робіт з однієї науки (дисципліни) визначає кафедра. За семестр не повинно проводитись більше 2-х модульних (контрольних) робіт.

*** За рішенням кафедри студентам, які брали участь у позанавчальній науковій діяльності — в роботі конференцій, підготовці наукових публікацій тощо — можуть присуджуватись додаткові бали за поточну успішність, але не більше 10 балів.

За рішенням кафедри визначаються види та сполучення (комплекси) індивідуальних завдань, їх зміст, тощо.

Карта самостійної роботи студента

з науки (дисципліни) «Міжнародне економічне право»

для студентів напряму підготовки (спеціальності) _6401_____ «_____Правознавство____________»

шифр повна назва

освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (магістр)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)