АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тридев’яте царство» ( тест В.Тименка)

Читайте также:
  1. А. Н. Островский.
  2. Анатолий Лемыш
  3. Банк аргументов к сочинению ЕГЭ
  4. Бережение и научение
  5. Боевики
  6. Болгария
  7. Борьба с бандитизмом, наркоманией, воровством.
  8. Бунт воды
  9. В ИСКУССТВЕ
  10. Вавилон и Ассирия (Ассур-Русса). Деградация ближневосточных ариев. Крах русов Двуречья. Натиск аравийских протосемитов
  11. Введение
  12. Вызывает озабоченность и требует совместных усилий педагогов и родителей

Обведи кружальцем обране тобою бажання (число і букву). Можна обводити і одне, і два, і три бажання. Лиш би вони були «твоїми», запозиченими із власного досвіду.

«У тридев’ятому царстві я хочу і можу...

1а- проводити свій час на природі, в туристичному поході. 1б.- проводити час на самоті, робити медитацію, відпочивати чи роздумувати над важливими життєвими питаннями. 1в. – співати, бо маю приємний і мелодійний голос.   2а.- вирішувати екологічні питання, бо я належу до людей, які є активістами якихось природничих спілок, і я обізнаний з багатьох питань стосовно природи. 2б.- відвідувати різні семінари, що стосуються особистісного росту людини, бо я прагну дізнатися про себе якомога більше. 2в.- прислухатися до музики і співу і легко уловлювати фальшиві ноти у музичному чи пісенному творі.   3а.- піклуватися про тварин, у мене багато тварин є вдома. 3б.- реагувати на невдачі з особливою витримкою. 3в.- слухати музику по радіо, у записах на касетах, дискетах тощо.  
4а-працювати в саду, виконувати інші дії у природі, наприклад, доглядати птахів. 4б.- домогтися до себе поваги інших, бо маю особливе хобі або інтерес. 4в.- грати на музичному інструменті.   5а.- охороняти природу, я хочу записатися (записався) на курси у центр, пов’язаний з природою. 5б.- реалістично оцінювати свої сильні і слабкі сторони. 5в.- підносити настрій завдяки музиці, бо без неї моє життя було б менш цікавим. 6а.- піклуватися про рослини і тварин, бо я знаюся на відмінностях між різними видами собак, пташок, інших представників флори і фауни. 6б.- проводити вихідні в маленькому будиночку десь в лісі на самоті, а не в гамірному товаристві багатьох людей. 6в.- не розлучатися з піснею, бо, йдучи «прокручую» в умі якусь музику або наспівую.  
7а.- читати книги, журнали, дивитися телепередачі, фільми про природу. 7б.-вважати себе вольовою і незалежною людиною. 7в.- зіграти уривок якоїсь мелодії на примітивному ударному інструменті або відтворити потрібний ритм голосом.   8а.- надавати перевагу відпочинку на природі, аніж відвідуванню якихось розважальних закладів. 8б.- вірити у те, чим цікавлюся або захоплююся, а тому веду особистий щоденник, щоб фіксувати свої внутрішні переживання. 8в.- слухати різні стилі музики, бо знаю дуже багато музичних творів. 9а.- гуляти на свіжому повітрі протягом тривалого часу, відвідувати зоопарки, аквапарки тощо. 9б.- розраховувати лише на себе самого. 9в.- виконувати пісенні або музичні твори, бо я, почувши один-два рази музичний уривок, можу точно його відтворювати.  
10а – з великим задоволенням працювати у саду. 10б – працювати на себе, замислююсь над відкриттям власного бізнесу. 10в – наспівувати під час роботи, навчання, вивчення чогось нового, іти по життю з піснею. 11а – здійснювати руками конкретні практичні дії: шити, переплітати, займатися різьбою, моделювати тощо 11б- навчатися у взаємодії з іншими, бо я відношуся до типу людей, до яких приходять за порадою колеги по роботі чи сусіди. 11в – ознайомлюватися з новітніми досягненнями науки.   12а – побільше рухатися, бо мені важко усидіти на одному місці. 12б – займатися груповими видами спорту, такими як бадмінтон, волейбол чи футбол, але не плаванням чи спортивною ходьбою. 12в - поглиблено опановувати математикою, бо вона – мій улюблений предмет.
13а - брати участь в іграх на свіжому повітрі, займатися спортом. 13б.- співпрацювати з іншими у складі малих груп, бо коли маю проблему, мені кортить поділитися нею з кимось, а не тримати у собі. 13в – влаштовувати маленькі експерименти типу: «Що буде, якщо…». Наприклад, що буде, якщо чорнобривці висіяти на зиму у кімнаті   14а- спілкуватися невербально (наприклад, мовою жестів, пантомімою і мімікою). 14б – мати не менше аніж трьох, а то й більше близьких друзів. 14в - не мати ніяких справ з неорганізо­ваними людьми, бо мій розум вимагає системності, порядку, правильності, послідовності у всьому, і всіх. 15а.- займатися фізичною діяльністю, бо найкращі ідеї у мене виникають під час руху. 15б –брати участь у колективних іграх, бо мені подобаються соціальні ігри типу «монополія», «брідж», але не відеоігри, а реальні. 15в - легко здійснювати підрахунки в думках, без ручки і калькулятора.    
16а – якомога частіше прогулюватися на свіжому повітрі. 16б – насолоджуватися нагодою повчити інших людей, бо це я дуже добре умію робити. 16в – розв’язувати головоломки, які вимагають з'ясування причин, логічного мислення.   17а – займатися експериментальними дослідженнями, бо я найкраще пізнаю предмет завдяки безпосередньому дотику до нього. 17б – бути завжди «командним гравцем», бо я сам вважаю себе або інші вважають мене лідером. 17в – мислити чіткими, абстрактними, безсловесними поняттями.   18а – зустрічатися з екстримальними ситуаціями в ході прогулянок, поїздок, експериментів. 18б – комфортно почувати себе серед натовпу людей. 18в – вірити у те, що все у світі має раціональне, наукове пояснення.    
19а – робити щось практично самому, аніж читати про таку роботу чи пасивно дивитися на чиїсь практичні дії. 19б – проводити вечір у веселому товаристві, аніж сидіти вдома самому. 19в – завжди почуватися впевненим, коли все на своєму місці, все перебуває у звичному порядку.   20а – вести активний стиль життя, вдаватися до танців, бо відзначаюся скоординованими рухами. 20в – відшукувати недоліки у тому, що інші говорять чи роблять вдома або на роботі. 20б – бути задіяним у соціальній діяльності, пов’язаній із доброчинством, церквою, спілками тощо.   21а – помічати кольори, бо я маю до них підвищену чутливість. 21б - обговорювати різні життєві питання, зокрема, про сенс життя. 21в - робити нотатки, бо я легко «прокручую» слова в умі, перед тим, як їх говорити або писати
22а – фіксувати кінокамерою або фотоапаратом усе, що мене оточує. 22б – бути фаталістом, бо релігія залишається дуже важливою для мене. 22в – слухати частіше радіо, аудікасети, аніж дивитися телевізор і відеокасети. Бо я краще сприймаю і розумію інформацію слухом, а не зором.   23а – заплющувати очі і викликати яскраві уявні образи про будь-які події. 23б - виконувати свою роль у житті, займати своє місце під сонцем. 23в – читати книги, бо вони мають велике значення для мене   24а – залюбки складати різноманітні пазли. 24б - споглядати твори мистецтва, розуміти їх взаємозв’язок, розуміти висловлювання: «все є в усьому», «пізнай себе і ти пізнаєш світ». 24в – розважатися самому чи з гуртом друзів анекдотами, каламбурами, скоромовками, віршиками.  
25а.- уночі бачити яскраві, чіткі сни. 25б – робити вправи на релаксацію та медитацію. 25в - вести щоденник, записувати туди власні твори, якими я сам пишаюся і які схвалюють інші.   26а – подорожувати, бо я, як правило, завжди відшукую шлях у незнайомій місцевості. 26б - відвідувати місця, де я можу відпочити, відволіктися від реальності буття. 26в - розгадувати кросворди, бо я отримую задоволення від ігор типу «анаграми», «плутанина слів», «пасворди» тощо. 27а – частіше малювати чи підсвідомо робити мазки або відбитки кольорових плям на площині. 27б - читати стародавніх та сучасних філософів, бачити перспективу розвитку завдяки вивченню історії та стародавньої культури 27в – писати із задоволенням, пояснювати на прохання інших людей значення слів, які я вживаю в усному чи писемному мовленні.  
28а – користуватися знаннями з геометрії, бо у школі геометрія давалася мені легше аніж алгебра. 28б - оволодівати знаннями міфології, розуміючи їх цінність для культури. 28в – вивчати залюбки іноземні мови: англійську, німецьку, французьку, бо я легко ними оволодіваю.   29а – згадувати зображення предметів або легко уявляти предмети з висоти пташиного польоту. 29б – дізнатися, чи є розумні створіння у Всесвіті. 29в – вивчати рідну мову, гуманітарні науки, історію, бо вони даються мені легше аніж математика чи природничі дисципліни.   30а – надавати перевагу читанню мало ілюстрованого матеріалу. 30б – молитися, відвідувати храми. 30в – користуватися цитатами, бо в моєму мовленні часто зустрічаються висловлювання, які десь прочитані або почуті.

Пізнай себе:


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)