АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Від 15 до 29 балів

Читайте также:
  1. Musikalische Laufbahn
  2. VI. Підсумок уроку.
  3. VI. ФОРМИ КОНТРОЛЮ
  4. VIІ Підведення підсумків практики
  5. VІІІ. Підсумок.
  6. АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ
  7. ББК 65.431-80я73
  8. Бесіда (обговорення питань, дискусія, обговорення доповідей, рецензування відповідей студентів)
  9. Бланк обробки даних
  10. Вади розвитку, які супроводжуються кишковою непрохідністю
  11. Варіант модульного завдання № 2
  12. Взаємодія ГЕС і навколишнього середовища

Про вас говорять, що ви конфліктна особистість. Але, є у вас позитив - Ви рішуче відстоюєте свою думку, незважаючи на те, як це вплине на ваші службові та особисті стосунки. І за це вас поважають. До кризових ситуацій в житті ставитесь оптимістично, легко переборюєте негативні емоційні стани.

До 14 балів.

Ви дріб'язкові, шукаєте привід для суперечок, більшість з яких зайва. Любите критикувати, але тільки коли вигідно вам. Ви нав'язуєте свою думку, якщо навіть неправі, схильні до скандалів. У кризових життєвих ситуаціях панікуєте, створюєте навколо себе хаос. Вимагаєте, щоб навколишні переймались Вашими проблемами та допомагали Вам їх вирішувати. У всіх негараздах провину покладаєте на інших.

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ СЕБЕ!

Розгляньте по черзі чотири блоки («невпевненість», «впевненість», «спокій» і «пересування»), що включають в себе по 4 «малюнка-ікони». Виберіть в кожному одне зображення, яке вам подобається найбільше. Визначте число балів, що відповідає номеру обраної вами картинки.

1  
                   
       
 
     

 

 

2 І. Блок «невпевненість»:   1 – 10 балів.   2 – 8.   3 – 2.   4 – 5.
- - - - - - - -    

 

 
 

 

2 ІІ. Блок «впевненість»:   1 - 10.   2 – 8.   3 – 5.   4 – 2.
   
 
 
 

 

 

 

 
 

 

2 ІІІ. Блок «спокій»:   1 - 10.   2 – 7.   3 – 2.   4 – 4.
  4
       
 
 
   


 

 
 

 

2   ІV. Блок «пересування»:   1 - 4.   2 – 7.   3 – 2.   4 – 10.
3   4  

 

Підсумувати бали


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)