АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Другий день

Читайте также:
  1. Другий етап загальної кризи капіталізму
  2. Другий етап. Виконання завдання
  3. Початковий рівень, перший - другий рік навчання.

Дев’ятниця до Божого Милосердя

 

(Для індивідуального читання)

Дев’ятницю розпочинаємо читати за дев’ять днів до свята Божого Милосердя, тобто в день Великої П’ятниці. Щодня читається молитва, призначена на цей день. На початку кожного дня наводиться цитата зі Щоденника св. Фаустини.

 

 

Перший день

(страсна п’ятниця)

Молімося про Милосердя для всього людства.

«Сьогодні приведи до Мене все людство, а особливо всіх грішників, і занур їх у море Мого Милосердя й цим втішиш Мене в гіркому смутку, в який поринаю через втрату душ».

Всемилостивий Ісусе! Головна Твоя риса – любити нас і пробачати нам. Не зважай на наші гріхи, але на довіру, з якою ми покладаємося на безмежну доброту Твою. Прийми нас усіх у святиню Твого Всемилостивого Серця й не випускай нас із Нього повік. Благаємо Тебе ради любові, яка єднає Тебе з Отцем і Святим Духом. Отче Предвічний! Поглянь милосердним поглядом на все людство, а особливо на бідних грішників. Це людство замкнене у Всемилостивому Серці Ісуса, і ради Його болісної муки обдаруй нас Твоїм Милосердям, щоб ми прославляли Твою всемогутність повіки. Амінь.

Вервиця до Божого Милосердя.

Отче наш.., Богородице Діво.., Слава Отцю…

Вервиця до Божого Милосердя

Отче наш.., Богородице Діво.., Слава Отцю.., Вірую…

На великих зернятках (5 разів):

Отче Предвічний, Отче Милосердний, жертвую Тобі Тіло і Кров, Душу і Божество Найдорожчого Сина Твого, а нашого Господа Ісуса Христа, для перепрошення за гріхи наші й гріхи цілого світу.

На малих зернятках:

Задля болючих Його терпінь май Милосердя над нами і над цілим світом.

На закінчення:

Святий Боже, Святий кріпкий, Святий безсмертний, помилуй нас і цілий світ (3 рази).

О найдорожчі Кров і Вода, що витекли як милосердя із Серця Ісуса, уповаю на Вас.

 

Другий день

(страсна субота)

Молімося за духовенство, через яке на людство сходить Боже Милосердя.

«Сьогодні приведи до мене священицькі та чернечі душі й занур їх у бездонне Моє Милосердя. Вони дали Мені силу перенести гіркі муки; ними, ніби судинами, спливає на людство Моє Милосердя».

О Всемилостивий Ісусе! Від Тебе походить усе добро. Помножуй благодаті в наших душах, щоб ми виконували гідні вчинки милосердя, аби ті, хто дивиться на нас, прославляли Отця Милосердя, який є на небі.

Предвічний Отче! Поглянь милосердно на гроно вибраних у Твоєму винограднику, на душі священицькі й чернечі та обдаруй їх благодаттю свого благословення, а заради почуттів Серця Твого Сина, в якому ці душі замкнені, подай їм своє світло й силу, щоб могли вести інших дорогою спасіння, щоб разом співали славу Твоєму невичерпному Милосердю навіки. Амінь.

Вервиця до Божого Милосердя.

Отче наш.., Богородице Діво.., Слава Отцю…

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)