АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стрижки, фарбування

Читайте также:
  1. III. КАРАВАНЫ НЕВОЛЬНИКОВ
  2. PS: Твои инициалы ужасно дурацкие.
  3. Аннотация
  4. Варвара
  5. Відновлення лакофарбового покриття автомобілів.
  6. Возрастные особенности детей шестого года жизни
  7. Воловани
  8. Вопрос № 2. Искусство быть самим собой.
  9. Глава 05
  10. Глава 10 6 страница
  11. Глава 10 7 страница
  12. Глава 3. Караваны невольников

Сучасні тенденції – це не тільки колір, довжина і форма, це ще і нові технології перукарського мистецтва. З розвитком науково – технічного процесу в них стали відбуватися запаморочливі зміни – все нові і нові можливості в моделюванні зачісок і доглядом за волоссям. Поліпшуються препарати, перукарське обладнання та інструменти. При всій своїй уявній легкості створення зачіски – справа, підвладна тільки майстру. Неможливе стає можливим в руках професіоналів. Величезна різноманітність професійних стайлінгу продуктів дає можливість перукарю легко створювати і контролювати як недбалу матову структуру короткого волосся, так і «глянцеві» зачіски з гладким довгим волоссям.

Сучасні зачіски надзвичайно різноманітні та різнокольорові. Від гладкої поголеної лисої голови до каскаду довгого волосся всіх кольорів веселки і виду завивок. Величезне значення має маленький штрих, що додає особливий шарм зачісці. Це може бути гофроване пасмо на гладкому волоссі, розкуйовджений чубчик, висвітлений відблиск

.

 

Макіяж

Актуальні на сьогоднішній день, тренди в макіяжі очей відрізняються радикально – тут вам і стиль «голого», ніби не нафарбованого очі, і стиль «погляд з поволокою» і акуратний мінімалістський стиль. Колірна гамма макіяжу і його структура постійно і неперестанно змінюються, і лише одне залишається незмінним – поки що незмінна конструкція – очі.

 

 

 

Як і раніше в моді натуральний макіяж, а точніше – ефект його відсутності; як і раніше, актуальний Nude, втілений у нових іміджах модних будинків. Мабуть, ніколи природність не була настільки важлива, що в цьому сезоні. Чим природніше в новому сезоні ваша шкіра, тим ідеальніше ви вписуєтеся в моду (ілюстрація 3). І про стрілки: стрілки апріорі фігурують на подіумах світу та на сторінках глянцевих журналів та очах перехожих. Мода змінює лише їх товщину, довжину, колір і інтенсивність. У цьому сезоні для стрілки на повіках характерна серпанок.

Тому необхідно слідкувати за модою, за її змінами весь час. Мода передбачає щось абсолютне нове, унікальне і оригінальне. Бути модним – це іти попереду, а не наслідувати усіх.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)