АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Керівник бази практики

Читайте также:
  1. I. ПСИХОДИНАМИЧЕСКИЕ МОДЕЛИ КОНСУЛЬТАТИВНОЙ ПРАКТИКИ
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II. Организация и проведение учебно-ознакомительной практики
  4. II. Цели и задачи учебно-ознакомительной практики
  5. III. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
  6. IV ПРОГРАМА ПРАКТИКИ
  7. IV. Методические указания по прохождению производственной практики
  8. IV. Подведение итогов учебной практики
  9. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  10. V. ПРАВОВЫЕ АКТЫ И МАТЕРИАЛЫ СУДЕБНОЙ ПРАКТИКИ
  11. VIІ Підведення підсумків практики
  12. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики

_____________________________

“__”________________ 2014 року

Календарний план

Проходження практики слухачем магістерської програми “Державний фінансовий менеджмент” при Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана _______________________________________________________ у_________________________________________________________________

(назва бази практики)

з “___”____________________ 2013 року

до “___” _______________ 2014 року

 

Тема дипломної роботи магістра________________________________________ ____________________________________________________________________

 

№ п/п Розділ магістерської практики Кількість тижнів для виконання З якого по яке число включно Керівники практики
1. Складання, уточнення та моніторинг бюджету      
2. Планування доходів бюджету та аналіз його виконання      
3. Фінансування видатків за бюджетними програмами      
4. Фінансування житлово-комунального господарства      
  Всього:      

 

Керівник практики ____________________________________

 


 

В РЕЗУЛЬТАТІ ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ СТУДЕНТ ПОВИНЕН

· знати законодавчі та нормативно-правові акти з питань організації планування і виконання бюджету, головні завдання, фун­кції, права та структуру фінансових органів, посадові обов’язки, права й відповідальність працівників фінансового органу; організацію і методи фінансової роботи на різних ділянках тощо;

· у міти провадити облік виконання місцевого бюджету; складати розписи доходів і видатків бюджету; провадити виконання видаткової частини бюджету та обслуговування розпорядників бюджетних коштів; здійснювати перевірку звітності установ та організацій; оформляти матеріали ревізій (перевірок) і протоколи про адміністративні порушення; проводити взаємні розрахунки між ланками бюджетної системи; розглядати скарги підприємств, організацій, громадян з питань фінансової роботи та дій службових осіб, давати консультації щодо застосування законодавчих і нормативно-правових актів; складати звіти, інформаційні матеріали та пояснювальні записки до них; проводити аналіз доцільності надання та ефективності використання бюджетних коштів; проводити звірки облікових даних.

 


4.ЗВІТ З ПРАКТИКИ ТА ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ

За результатами проходження практики кожний студент зобов’язаний у дводенний термін після закінчення практики подати на кафедру фінансів виконаний у письмовій формі звіт, що складається з двох частин.

У першій частині звіту студент повинен представити глибокий аналіз зібраних аналітичних матеріалів, які знаходять своє відображення у численних розрахунках, статистичних таблицях, графіках, діаграмах (самі розрахунки, наприклад, кошториси бюджетних установ, податкові декларації і т.п., подаються у додатках). Результати даного аналізу служать базою для виявлення проблем, недоліків, негативних тенденцій розвитку об’єкта дослідження; обов’язковою умовою є дослідження методики оцінювання ефективності його функціонування. Це послужить базою для обґрунтування можливих шляхів поліпшення фінансової ситуації, вдосконалення взаємовідносин, що виникають у ході досліджуваних процесів. Пропозиції автора повинні відповідати критеріям повноти дослідження, наукової обґрунтованості та економічної ефективності.

Обсяг основної частини звіту становить 30—40 стандартних аркушів (формат А4) друкованого чи рукописного тексту, у якому виділені розділи відповідно до програми практики.

Другу частину звіту формують заповнені форми фінансових документів, що відображають спектр виконаної під час проходження практики роботи.

До звіту з практики студент додає щоденник практики, заповнений у відповідності з вимогами кафедри, та характеристику на студента-практиканта, підписану керівником органу бази проходження практики і скріплену печаткою.

Звіт з практики рецензує викладач кафедри фінансів. Якщо рецензія схвальна, то звіт допускається до захисту. У разі, коли звіт написаний з порушенням цих вимог, його повертають для доопрацювання. До другого варіанту звіту студент обов’язково додає рецензію на перший варіант.

Дата і час захисту звіту з практики встановлюються відповідно до діючого в університеті порядку.

Підсумки результатів практики студента підводяться у процесі захисту ним звіту про практику перед комісією, що призначається кафедрою фінансів. Захист звіту про практику оцінюється диференційною оцінкою («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно»), яка характеризує успішність студента.

Оцінка захисту звіту про практику студентом заноситься в екзаменаційну відомість та проставляється у заліковій книжці.

Студент, котрий не виконав програму практики і отримав незадовільний відгук на базі практики або незадовільну оцінку при захисті звіту про практику, направляється на практику повторно або відраховується з університету.

Підсумки результатів практики підводяться у процесі проведення попереднього захисту дипломних робіт перед комісією, що призначається кафедрою фінансів. На захист студент повинен представити всі три розділи дипломної роботи у повному обсязі із попереднім відзивом керівника.


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ ВАДИМА ГЕТЬМАНА»

 

Кафедра фінансів

 

З В І Т

про проходження переддипломної практики

_____________________________________________________________

(повна назва органу бази практики)

 

студента 5 курсу _______групи

фінансово-економічного факультету

________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Керівники практики:

від кафедри _____________________

від бази практики ________________

 

Київ 2013


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)