АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основна частина

Читайте также:
  1. C) Решітчата і основна
  2. I. Основная
  3. II. ОСНОВНАЯ ЦЕЛЬ СОЕДИНЕННЫХ ШТАТОВ АМЕРИКИ
  4. Б) Змістовна частина тестових завдань.
  5. В больного сахарным диабетом суточный диурез значительно увеличен. Ккакая основная причина полиурии ?
  6. Вступ Основна частина Висновки ПИТАННЯ-
  7. Глава четвертая. Основная причина ширка и куфра - это говорить об Аллахе (а также на Аллаха и от имени Аллаха) без знания и доказательств от Аллаха.
  8. Графічна частина
  9. Графічна частина
  10. Графічна частина курсового коректу
  11. ГРАФІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ
  12. Графічна частина.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Національний університет «ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності

 

 

КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

"Митна справа та міжнародні страхові послуги"

 

Варіант №1

 

Виконв:

ст. гр. МЗД-41

Бецелюк О.В.

Перевірив:

канд. ек. наук, доцент

Завербний А.С.

 

ЛЬВІВ – 2013

Зміст

1. Вступ_______________________________________________________3

2. Основна частина______________________________________________4

· Страхування майна підприємств___________________________4

· Практичні завдання_____________________________________10

3. Висновок___________________________________________________16

4. Список використаної літератури_______________________________17

 

 


 

Вступ

Метою виконання контрольної роботи є закріплення, поглиблення й систематизація набутих теоретичних знань, а також глибше вивчення певних розділів, які в процесі навчання у зв’язку з обмеженістю часу були розглянуті не в повному обсязі. За час вивчення курсу було розглянуто дві дисуипліни: митна справа та міжнародні страхові послуги. Митна справа є складовою зовнішньополітичної і зовнішньоекономічної діяльності країни. Митна політика — це сукупність розроблених державою економічних і адміністративних заходів, митних правил, методів і засобів їх застосування у процесі регулювання руху товарів, капіталів, послуг, інтелектуальних і трудових ресурсів на зовнішній і внутрішній ринки в інтересах розвитку національної економіки, поповнення державного бюджету, зміцнення і розширення зовнішніх зв'язків.

Друга частина курсу – вивчення міжнародних страхових послуг. Страхова послуга – це комплекс цивільно-правових відносин щодо захисту майнових інтересів громадян та юридичних осіб у разі настання певних подій (страхових випадків), визначених договором страхування або чинним законодавством. Міжнародна страхова послуга – це страхова послуга, під час реалізації якої сторони є представниками різних країн.

Отже, в продовженні даної роботи я детально наведу опис страхування зовнішньоторговельних послуг, а також розвяжу задачі: одна з них стосуватиметься митної справи, інша – страхування.

Основу для написання розрахункової частини становили методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з курсу «Митна справа та міжнародні страхові послуги».


 

Основна частина


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)