АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зміст пояснювальної записки дипломної роботи

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. IX. СИГНАЛИ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПІД ЧАС МАНЕВРОВОЇ РОБОТИ
  6. V Оформлення звіту з переддипломної практики
  7. VI Поточний контроль виконання роботи
  8. VI Поточний контроль виконання роботи
  9. VI Поточний контроль виконання роботи
  10. VI Поточний контроль виконання роботи
  11. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  12. VIІ Поточний контроль виконання роботи

 

Зміст пояснювальної записки визначається завданням на дипломну роботу.

Вимоги до структурних елементів пояснювальної записки наступні:

 Титульний лист пояснювальної записки виконується на бланку, який видається керівником дипломної роботи українською мовою (див. Додаток Б).

 Завдання на дипломну роботу виконується на бланку наведеному в Додатку В;

 Реферат - це короткий зміст пояснювальної записки, який включає основні відомості та висновки, необхідні для ознайомлення з дипломною роботою. Він повинен містити відомості про обсяг пояснювальної записки, кількості малюнків, таблиць, використаних джерел та додатків. Обов'язковою складовою реферату є ключові слова. Обсяг реферату 10-15 рядків. Реферат розміщується на окремій сторінці. Приклад реферату наведено у Додатку Д.

 Зміст розміщується відразу після реферату, починаючи з нової сторінки. У зміст включають: перелік умовних позначень; вступ; послідовно перераховані назви всіх розділів, підрозділів, а також пунктів і підпунктів; висновки; перелік посилань; назви додатків і номери сторінок, на яких розміщується початок відповідного матеріалу.

 До переліку умовних позначень вносяться скорочення і терміни, які використовуються в пояснювальній записці, крім загальноприйнятих. Наприклад, скорочення ЕОМ, ПК, ОЗУ в перелік можна не включати. Ця складова частина пояснювальної записки не є обов'язковою.

 У вступі коротко викладають: тему дипломної роботи, яка є предметом дослідження; мета роботи і область її застосування; завдання дослідження; етапи роботи; актуальність цієї роботи.

 Основна частина дипломної роботи включає в себе два розділи. У першому розділі описуються теоретичні основи та загальні положення об'єкта дослідження, аналіз літературних джерел. У другому розділі наводиться практичне застосування об'єкта дослідження, порівняльний аналіз аналогів об'єкта дослідження. Результати практичного дослідження наводяться у вигляді графіків, діаграм, таблиць, схем.

 В економічній частині дипломної роботи наводиться розрахунок вартості об'єкта дослідження та його аналогів, а також вартість його впровадження на підприємство для вирішення прикладних завдань.

 У розділі «Охорона праці» описуються норми і вимоги техніки безпеки і охорони праці на робочому місці оператора комп'ютерного набору та верстки.

 У висновках необхідно зазначити: результати та повноту виконання завдання на дипломну роботу, аналіз досягнутих результатів; можливість використання матеріалів дипломної роботи на конкретному підприємстві; результати порівняльного аналізу та економічного обґрунтування використання об'єкта дослідження.

 Перелік посилань повинен бути наведений після висновків, починаючи з нової сторінки. У відповідних місцях тексту роботи повинні бути посилання на літературні джерела. Бібліографічний опис посилань у переліку наводиться згідно існуючих стандартів (приклади оформлення посилань наведені у Додатку Е).

 У додатках розміщуються матеріали творчої роботи (друковані публікації з теми дипломної роботи, буклети, брошури тощо).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)