АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Визначення сум податкового зобов’язання контролюючими органами, податкові повідомлення, податкові вимоги.
  5. Глава 1. Загальні положення
  6. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  7. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  8. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів
  9. Глава 53. Загальні положення щодо пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами
  10. Глава 58. Загальні положення щодо здійснення органами доходів і зборів контролю за окремими видами діяльності підприємств
  11. Глава 67. Загальні положення щодо порушень митних правил та відповідальності за них
  12. Глава 8. Загальні положення щодо митної вартості

 

1.1 резюме можуть містити текст, ілюстрації, таблиці, діаграми, графіки.

1.2 Пояснювальна записка розібрати на аркушів А4 (210 мм).

1.3 Пояснювальна записка виконувати машинопис або машина (використовують комп'ютери) на одній стороні аркушів білого паперу.

1.4 при введенні речі Пояснювальна записка є півтори інтервали; Коли рідні ставка не більше 40 рядків на сторінку (12 або 14-розміри шрифтів з 1,5 інтервал лінія лінія).

1,5 текст доповіді повинні друкуватися з такими полями: зверху і знизу-20 мм, ліворуч не менше 30 мм, праворуч не менше 15 мм.

1.6 окремих слів, формул, символи введіть друкованого тексту має бути чорний кулькова ручка, щільність, і розмір іменних тексту має бути якомога ближче до щільності головним зображенням.

1.7 помилки, транскрипція помилки та неточності може бути виправлене зображення очищення або заповнення з білою фарбою і малювання на тому ж місці або між рядками відкоригованих зображення за текстом статті або від руки

1.8 імена, назви установ, організацій, фірм та інших власних імен у пояснювальній записці до свинцю на мові оригіналу.. Іменників і дозволені привести осіб були перекладені на мову доповіді, з додаванням (перше посилання) з оригінальна назва.

1.2 структурні елементи "Резюме", "контент", а "Список СИМВОЛІВ, символи, АБРЕВІАТУРИ, вузлів і АГРЕГАТІВ та умови", "Вступ", "висновки", "Список ПОСИЛАНЬ" не пронумеровані, і їх імена є заголовки конструктивних елементів.

1.10 розділів і підрозділів повинні мати заголовки. Абзаци та пункти може мати заголовки.

1.11 заголовки конструктивних елементів Пояснювальна записка і назв розділів слід помістити в середині рядок без відступу абзацу і набравши великими літерами, без точки в кінці, не підкреслюючи.

1.12 заголовки підрозділи, параграфи та підпункти звіт має починатися з відступу абзацу і надрукованих шрифтом, за винятком першої капіталізовані, не підкреслюючи, без точки в кінці кінців.

1,13 відступу абзацу, повинні бути однаковими по всьому тексту доповіді та до п'яти знаків (з рідного шлях 1,25 см).

1.14 Якщо назва складається з двох або більше пропозицій, їх частки точки. Переноси слів в розділі-заборонене.

1. Відстань між верхнім колонтитулом і наступний або попередній текст має бути:

· Коли на друкований способом не менш ніж три проміжки часу;

· Коли рідні шлях-принаймні два ряди.

Відстань (міжрядковий інтервал) між рядка заголовка, а також між двома заголовками такі ж, як і текст.

1.16 заборонено розміщувати ім'я розділу, підрозділу, абзацу, в пункті, в нижній частині сторінки, якщо це тільки один рядок тексту.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)