АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ІЛЮСТРАЦІЯ

Читайте также:
  1. Psychological operation
  2. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  3. Аналіз математичних методів прогнозування валютних курсів
  4. Види шрифтів за призначенням
  5. Визначення підкласів та рядів
  6. Виклад тексту документів
  7. Врожвєм щедрим у житті віддячить.
  8. Джерело інформації.
  9. Додаток Л
  10. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВИХ ТА ДИПЛОМНИХ РОБІТ
  11. ЗАГАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ЕПОХИ
  12. Загально географічна характеристика району походу

 

5.1 ілюстрації (малюнки, фотографії, графіки, діаграм, графіків та фотографії) повинні бути надані у пояснювальній записці відразу після тексту, де вони згадуються в перший раз, або на наступній сторінці. Усі ілюстрації повинні бути посилання.

5.2 малюнки, фігур, діаграм, графіків, діаграм, доступні у пояснювальній записці, мають відповідати стандартам "обмундирування малювання систему і єдину програму документації".

5.3 нерухомі зображення, менші, ніж A4 повинні наклеєні на аркушів білого паперу формату А4 формату.

5.4 ілюстрація може мати назву, яка розміщується безпосередньо нижче ілюстрації без пустий рядок між ілюстрації та його ім'я. При необхідності, роз'яснювальної інформації поміщений під ілюстрації (risunočnyj текст).

3.4 ілюстрація позначається слово "Рисунок" _ які, поряд з назвою ілюстрації розміщені після пояснювальна даних, наприклад, рисунок 3.1-макет". Ілюстрації і їх імена зосереджені на сторінці і відокремлені від іншої частини змісту Пояснювальна записка порожній рядок.

5.6 ілюстрації нумеруються арабськими цифрами в розділі, за винятком фігури, що містяться у додатках. У номері представлено розділ ілюстрації та ілюстрації число в поточному розділі, розділених крапкою, наприклад, рисунок 3-другому малюнку у третьому розділі.

5,7, якщо ілюстрація не вміщується на одній сторінці, можна перенести його на інші сторінки, поставивши на заголовок ілюстрації на першій сторінці лише пояснити дані на кожній сторінці і під ними вказувати: «цифра _, _» аркуша.

ТАБЛИЦЯ

 

6.1 цифровий матеріал, як правило, у вигляді таблиць відповідно до рис 2.

Таблица ____ - ________________________________________________

(число) (ім'я таблиці)

Голова       Графік титули
        Повернення графа
            Рядок (горизонтальні лінії)
           
           
  Перш за все (поле для заголовки рядків) Графіки (стовпці)  

Рисунок 2-приклад цифровий матеріал у вигляді таблиці.

 

6.2 горизонтальні та вертикальні лінії, що розділяє рядки таблиці, а також лінії ліворуч, праворуч та знизу, обмеження таблиці може обійтись якщо їх відсутності не підтримує таблиці.

6.3 таблиця повинні бути розміщені безпосередньо після тексту, в якому він згадується в перший раз, або на наступній сторінці. Усі таблиці повинні бути посилання в тексті Пояснювальна записка.

6.4. таблиці нумеруються арабськими цифрами в розділі, за винятком таблиць, що містяться у додатках. Кількість таблиця складається з таблиці та порядковий номер розділу, розділених крапкою, наприклад, таблиця 2.1-першої таблиці другої секції.

6,5 таблиця може мати назву, яка друкується в малі літери (перша столиця) і поклав на стіл. Стіл і його назва є ширини сторінки і не розділені на пустий рядок. від решти вмісту з Пояснювальна записка таблиць і їхні імена розділені на пустий рядок буде надруковано з ім'ям відступу абзацу. таблиці заголовки стовпців зосереджені у клітинці.

6.7 заголовки таблиць графа починаються з великої літери і підзаголовками з маленької, якщо вони роблять одне речення із написом. Підзаголовки, маючи самостійну цінність, написати з великої літери. В кінці таблиці стовпець заголовків і підзаголовків, це покласти. Стовпець заголовків і підзаголовків запропонував в в однині.

6.8 таблиці, якщо це необхідно, можуть перерахувати в вміст, разом з їх назви (якщо такі є) і номерів сторінок, на яких вони розташовані.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)