АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЛИСТИНГИ (СПИСКИ)

Читайте также:
  1. В. Обработка «мусора»
  2. Встречная торговля, бартер, толлинг: сущность и стадии торгово-оперативного процесса, выгоды и недостатки
  3. Голосование - порядок проведения
  4. Задание на лабораторную работу
  5. Краткая характеристика источников информации
  6. Тема: Динамический дисплей

7.1 переказу, при необхідності, може бути доведені всередині Пояснювальна записка. Перш ніж список (список) поклав двокрапкою.

7.2 перед кожним елементом лістинг повинна бути малу літеру українського алфавіту з кругла дужка, або не маючи цитований дефіс (рівень деталізації). Для подальших подробиць перелічення використовувати арабські цифри з бандажа (другого рівня деталізації).

Приклад:

муніципалітет) форму і розмір клітинки

b) зміст життя клітин;

1) частиною осередку;

2) неживих включають protoplast;

в) освіту.

 

7.3 перелічення першого рівня деталізації друкуються у нижній регістр символів з відступу абзацу, другого рівня з відступом в маленькі букви 0,63 см перерахування на місці першого рівня.

 

 

КОМЕНТАРІВ

 

8.1 примітки у пояснювальній записці до пояснити зміст тексту, таблиць або ілюстрацій.

8.2 notes є безпосередньо після тексту, таблиць та ілюстрації, до яких вони відносяться.

8.3 не один номер. Слово "Примітка" використання великої літери з абзацу створити відступ, не стрес, після того, як слово "Примітка" покласти точки і капіталізовані у тій же лінії, як текст записки свинцю.

Приклад

Примітка: __________________________________________________________________________________________________________________________

 

Кілька зауважень послідовно нумеруються арабськими цифрами з періодом. Після того, як слово «зауваження» покласти слідує двокрапка і новий рядок з абзацом після того, як кількість заміток з початкові літери дати текст примітки.

Приклад

Примітки:

1.__________________________________________________________________________________________________________________________________

2.__________________________________________________________________________________________________________________________________

ФОРМУЛ І ВИРАЗІВ

 

8.3 формул і виразів є безпосередньо після тексту, в якому вони, схоже, центром сторінки. Вище і нижче кожного рівняння або рівнянь повинні залишити принаймні одну пусту стрічку.

8.3 формул і виразів у пояснювальній записці (за винятком будь-яких формул і виразів, наведені в додатку) повинні бути попередньо пронумеровані порядковий нумерацію в розділу. Кількість формул або рівняння складається з розділу і номер індексу формулою або рівняння в рамках поточного розділу, розділених крапкою, наприклад, у формулі (1.3)-третя формула для першого розділу. Формула або рівняння номер вказувати рівень формулу або рівняння у круглих дужках у правильному положенні на лінії.

9.3 пояснити характер і значень коефіцієнтів чисельного у формулах і рівнянь повинні бути безпосередньо під формулу в тій же послідовності, в якій вони даються формула або рівняння. Пояснити значення кожного символу або числові коефіцієнт повинна бути на новий рядок. Перший рядок абзацу, починаються з word пояснення "де" без товстої кишки.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)