АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТ

Читайте также:
  1. B. 2. Вимоги до транзакцій
  2. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  3. II Методика виконання курсової роботи.
  4. II. ЗМІСТ І ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ
  5. II. Контрольна робота.
  6. II. Оформлення і порядок захисту курсового проекту
  7. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  8. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  9. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  10. III. Робота над вивченням нового матеріалу.
  11. ISO посилює вимоги до випробування машинозчитуваних паспортів
  12. IV. Робота над вивченням нового матеріалу.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Українська інженерно-педагогічна академія

Кафедра психології, філософії та освітніх технологій

Теорія та методика виховної роботи

Методичні вказівки до виконання

Курсової роботи

(для студентів інженерно педагогічних спеціальностей

Заочної форми навчання

Української інженерно-педагогічної академії)

Харків, 2011

Упорядники:

проф., д.пед.н. Васильєва М.П.

доц., к.пед.н. Єрьоменко О.А.

Методичні вказівки до виконання курсової роботи (для студентів інженерно педагогічних спеціальностей заочної форми навчання Української інженерно-педагогічної академії). – Х., 2011. – 14 с.

УІПА, 2011р.


ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Курсової робота передбачає закріплення знань з теорії і методики виховної роботи і формування навичок їх практичного застосування для подальшого впровадження під час проходження педагогічної практики.

Курсову роботу виконують в строки, вказані навчальним планом – у 5 семестрі. Тематику курсових робіт розробляє і затверджує кафедра.

Студент обговорює тему з викладачем, погоджує план роботи і список літератури з обраної теми. Щоб уникнути переробки в готовій роботі, рекомендується скласти і погодити з керівником проект курсової роботи, календарний план оформлення кожного розділу. У процесі виконання роботи необхідно підтримувати зв'язок з керівником, звертаючись до нього за консультацією в міру виникнення питань або ускладнень.

Заключним виконанням курсової роботи є її захист перед спеціально створеною при кафедрі комісією з обов’язковою присутністю керівника роботи. Захист складається з короткої (не більше 5 хв.) доповіді автора роботи і його відповідей на питання. Після захисту комісія оцінює курсову роботу диференційованою оцінкою. Студент, який з неповажної причини не подав у встановлений строк або не захистив курсову роботу, має академічну заборгованість.

У процесі збору й обробки матеріалу за темою роботи студент повинен показати вміння працювати з первинними даними і літературними джерелами, самостійно проводити аналіз досліджуваних явищ.

Метою зазначеної роботи є логічний і аргументований виклад основних положень проблеми на основі аналізу психолого-педагогічної літератури, а також власної точки зору щодо проблем виховання та втілення теоретичних положень у конкретному виховному заході.

 

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТ

Курсова робота пишеться у вигляді проблемного реферату.

Реферат (від лат. refere – доповідати, повідомляти) являє собою «стислий виклад змісту документу (наукового джерела) чи його окремих частин» (ГОСТ 7.0-84).

До специфічних рис проблемного реферату відноситься те, що в ньому здійснюється порівняльний аналіз матеріалів, які наведено у декількох наукових джерелах, і робиться висновок про авторську позицію виконавця курсової роботи з досліджуваного питання.

1. Курсова робота пишеться українською мовою. Ніякі скорочення, крім загальноприйнятих, не дозволяються.

2. Обсяг курсової роботи – не менше 10 сторінок друкованого тексту.

3. Спосіб викладання матеріалу – формально-логічний, що включає емоційність та образність й обумовлює використання займенника «ми» замість займенника «я».

4. Курсова робота виконується на стандартних сторінках розміром формату А4. Текст розміщують на одному боці сторінки, залишаючи поля: зліва – 30 мм, справа – 10 мм, зверху – 20 мм, знизу – 20 мм. Текст друкується через 1,5 інтервали з розрахунку 30 рядків на сторінку.

5. Усі сторінки курсової роботи, включаючи список літератури, нумерують послідовно арабськими цифрами, вказуючи їх у правому верхньому кутку сторінки, при цьому на титульній сторінці номер не ставиться.

6. Титульна сторінка, план, вступ, окремі розділи, висновки, список використаної літератури починають писати з нової сторінки. Переноси слів в назвах не дозволяються, крапку в кінці назви не ставлять. Відстань між назвами і наступним текстом залишають два інтервали (20 мм), а між останнім рядком тексту і назвою наступного параграфу – 3 інтервали (2,5 мм).

7. Параграфи нумеруються двома арабськими цифрами, що розділені крапкою: перша означає номер розділу, а друга – номер параграфу. Наприклад, 1.2 – це другий параграф першого розділу.

8. Після речення, в якому згадується назва наукового джерела, прізвище вченого або наводиться цитата, обов’язково треба робити посилання.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)