АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Вказівки до виконання завдання
  6. Вказівки до виконання контрольної роботи
  7. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ
  8. Вказівки по виконанню індивідуального завдання
  9. Вказівки по оформленню комплексного завдання.
  10. Вказівки щодо ведення загального журналу робіт
  11. Вказівки щодо виконання і оформлення курсового проекту.
  12. Глава 1. Загальні положення

МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

До виконання курсового проекту

з предмету „Зварні конструкції”

за темою «Проектування складеної центрально - стиснутої колони наскрізного перерізу»

 

Дніпропетровськ

ЗМІСТ

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ…………………………………………………………….…5

1. ВИХІДНІ ДАНІ………………………...……………………………...………..…...7

2. ОСНОВНА ЧАСТИНА……………………...………………................………..….9

2 .1 Підбір перерізу стержня колони та перевірка його на міцність і стійкість відносно матеріальної вісі…………………………………………………………...... 9

2.2 Розрахунок та конструювання з’єднувальних елементів та зварних швів…………………………………………………………………….……....…...…... 11

2.3 Перевірка стійкості колони відносно вільної вісі……………………………………………………………………………….………. 17

2.4 Розрахунок та конструювання бази колони…………………………………………………………………………………... 21

2.5 Розрахунок оголовка колони ………………………………………………….…. 28

3.ВИСНОВКИ ПО ПРОЕКТУ…………………………...........................…..………31

4.ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………………....31

 

ЗАГАЛЬНІ ВКАЗІВКИ

Курсовий проект з нормативної дисципліни „Зварні конструкції”, яка входить до професійно-практичного циклу підготовки молодшого спеціаліста за спеціальністю „Зварювальне виробництво”, виконується студентами самостійно, одночасно з вивченням матеріалу, необхідного для роботи над проектом.

Мета курсового проекту:

- систематизація та узагальнення програмного матеріалу;

- закріплення знань, отриманих студентами під час вивчення дисципліни „Зварні конструкції”;

- формування практичних вмінь і навичок самостійно розв’язувати завдання щодо виконання розрахунків елементів типових зварних конструкцій та зварних з'єднань, а також користування нормативною та довідковою літературою;

- засвоєння відображення будівельних зварних конструкцій та закріплення навичок умовного позначення зварних швів на кресленнях.

 

Тема курсового проекту «Проектування складеної центрально - стиснутої колони наскрізного перерізу» охоплює всі блоки дисципліни „Зварні конструкції”. У завданні на проектування вказуються тема, вихідні дані, короткий зміст пояснювальної записки та графічної частини, приводиться графік виконання курсового проекту, перелік рекомендованих джерел, дата видачі завдання та закінчення курсового проекту. Оформлений бланк завдання підписує студент і керівник проекту.

Курсовий проект виконується відповідно до графіку.

Завдання на курсове проектування видається керівником проекту, який надає студенту допомогу щодо розробки окремих питань, рекомендує необхідну літературу, систематично проводить консультації; контролює хід виконання проекту і перевіряє його якість окремо по частинам та в цілому.

Закінчений курсовий проект підписується студентом і передається керівнику для остаточної перевірки і вирішення питання щодо допуску до захисту. Підписаний керівником проект повертається студенту для підготовки до захисту перед комісією.

Курсовий проект складається з пояснювальної записки і графічної частини. Обсяг пояснювальної записки 20-25 сторінок формату А4. Графічна частина складається з одного листа формату А1.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)